Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Szeptember 10. 08:02, kedd | Helyi
Forrás: lvp/fotó: MTI

Alföldi Róbert köszöni a szentendrei rendőrök munkáját

Alföldi Róbert köszöni a szentendrei rendőrök munkáját

Részegek támadták meg Alföldi Róbertet Szentendrén, írtuk nemrégiben, az est után pedig a Népszavának számolt be az ügy részleteiről a minap a színész-rendező, aki hálás a szentendrei rendőröknek.

„Előadás után kijöttem a múzeumból, melynek udvarán játszottunk. Három, harminc körüli férfi elkezdett szidalmazni és elindultak felém, azt hitték, egyedül vagyok. Valószínűleg azzal a szándékkal jöttek Szentendrére, hogy engem inzultáljanak. Visszamenekültem a múzeumba és kollégáimmal együtt kihívtuk a rendőrséget” - mesélt Alföldi Róbert a támadásról a Népszavának, melynek kifejtette, hogy nem kért személyi védelmet és nem hajlandó rettegésben élni.

Én normális életet akarok élni. Nem hiszem, hogy én lennék abnormális, hanem az az abnormális, ami körülöttem történik. Az azért némi reményre ad okot, hogy a rendfenntartó szervek ennél az esetnél rendkívül gyorsan és profi módon intézkedtek, el is kapták az elkövetőket. Köszönet ezért a szentendrei rendőrkapitányságnak” - tette hozzá Alföldi Róbert, aki úgy véli, túlhergelték az embereket, ez vezetett a támadáshoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek