Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Május 16. 09:22, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Állati ékszerek – kiállítás és jótékonyság

Állati ékszerek – kiállítás és jótékonyság

Állati ékszerek – ezzel a címmel rendez május végétől kiállítást az Erdész Galéria & Design. A felkért művészek erre az alkalomra készítették el művüket, melyekkel Árvácska Állatmenhelynek is segítenek.

Május 30-án 19 órakor nyílik meg az Erdész Galéria & Design kiállítása, melyen az alkotók egyedi design alapján készített ékszereket mutatnak be. Mint a címből is kiderül, az alkotások egy-egy állatot is megformálnak.
A kiállítást Pintér Adrien nyitja meg, a megnyitón pedig részt vesz Péter Vladimir Munkácsy-díjas ötvös- és szobrászművész, az Iparművészeti Egyetem tanára, aki több alkotó mentora is volt.

A kiállító művészek: Abaffy Klára, Ádám Krisztián, Bartl Dóra, Bárd Zsuzsa, Gaál Gyöngyvér, Gera Noémi, Holló István, Huber Kinga, Imrei Boglárka, Jermakov Katalin, Kaintz Regina, Kecskés Orsolya, Király Fanni, Kramli Magdolna, Majoros Katalin, Marosi László, Német Krisztina, Péter Vladimir, Popovits Zoltán, Stomfai Krisztina, Szilos András, Tóth Zoltán, Vékony Fanni.

A tárlaton eladott ékszerek után a bevétel 10 százalékát az Erdész Galéria felajánlotta a szentendrei Árvácska Állatmenhely részére. A kiállítás június 22-ig, hétfő kivételével 10 és 18 között tekinthető meg a Bercsényi utca 4 szám alatt.

fotó:illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén