Városlista
2021. január 19, kedd - Sára

Hírek

2020. Október 09. 07:26, péntek | PR

Állványok minden szinten

Állványok minden szinten

Bizonyos munkákhoz kénytelenek vagyunk a magasba mászni és onnan elvégezni a feladatot. Ezt a legbiztonságosabban egy állványon tehetjük meg.

Legyen szó akár festésről, szigetelésről, vakolásról stb. a megfelelő alap elengedhetetlen. Kik számára ajánlott egy állvány beszerzése és milyen típusokkal találkozhatunk?

Egy olyan kiegészítő, mint amilyen egy állvány is, elsősorban a szakmunkákkal hivatásszerűen foglalkozók, a mesteremberek számára alapkellék. Természetesen itt sem az összes szakmára vonatkoztatható ez az állítás, de az biztos, hogy ha valaki pl. házak felújításával, festéssel, magaslati szerelőmunkákkal foglalkozik, egyszerűen nem kerülheti meg, hogy beszerezzen egy megfelelő minőségű, biztonságosan használható állványt.

A legtöbb ilyen állvány meglehetősen mobilis, könnyedén szállítható, sok esetben össze is csukható, esetleg moduláris felépítésének köszönhetően elemekre is szedhető. Az állítható magasságoknak és az egyszerű mozgatásnak köszönhetően egy kifejezetten jól használható, rendkívül hasznos eszközről beszélhetünk.

Fontos azonban, hogy itt sem csupán egy típussal találkozhatunk, sőt. A https://allvanybazis.hu/ weboldalon mi magunk is meggyőződhetünk róla, hogy mennyi fajta állvány is érhető el. Legyen szó akár a magasságukról, a felhasználási helyükről, a mobilitásukról, számos tényezővel érdemes számolnunk, mielőtt úgy döntünk, vásárolunk egy ilyen eszközt. Első körben tehát érdemes átböngészni az Állványbázis kínálatát, ahol a részletes specifikációk segítségével a döntés is leegyszerűsödik.

Típusok és használóik


A gurulóállványok több kategóriába sorolhatók, melyek elsősorban a felhasználás helyétől vagy módjától függenek. Ez nem jelent mást, mint hogy milyen „szinten” szeretnénk használni, vagyis, hogy komoly ipari munkákhoz keresünk állványt, a ház körüli munkákat egyszerűsítenénk le, vagy valahol a kettő között helyezkedünk el. Ez alapján lássuk tehát a három fő csoportot:Ipari állványok: a „legkomolyabb” kategória az ipari állványok csoportja. Ezek azok az állványok, melyeknek rendkívül szigorú minőségellenőrzési előírásoknak kell megfelelniük, hiszen napi szinten szolgál több munkás munkakörnyezetként. Az ipari állványok legtöbbje jóval magasabb, masszívabb, mint hétköznapibb társaik, ez a kategória tehát kifejezetten azok számára ajánlott, akik nagyipari körülményekhez keresnek állványzatot.

Félprofi állványok: ezeket az állványokat szintén profi felhasználásra szánták. Könnyű összeszerelhetőség és változatos munkamagasság jellemzi. Elsősorban olyan vállalkozók számára ajánlott, akik napi szinten használják az állványt és meg kell felelniük bizonyos munkavédelmi előírásoknak. Az egyik legnépszerűbb állványtípus.


Háztartási állványok: az Állványbázis kínálatában természetesen az egyszerűbb, otthoni munkákra alkalmas állványok is megtalálhatóak. Ez nem véletlen, hiszen a ház körül is akad bőven teendő, amihez szükség lehet az eszközre. Sok háztartási állvány univerzális, így könnyedén létrává is alakítható. A tárolás sem jelenthet problémát, hiszen az összecsukható modellek kis helyen is elférnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 07. 17:22, csütörtök | PR

Titkos cégek a lakásodban, amikről talán még nem is hallottál

Vannak cégnek, amiknek a csapból is folyik a reklámja. Aztán vannak olyanok, amiről keveset hallunk, de nincs a lakásnak olyan pontja, ahol nem élvezzük áldásos tevékenységüket. Mutatunk egyet, induljon a keresés!

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2021. Január 19. 11:54, kedd | Belföld

Sok helyen mintegy 10 fokkal volt enyhébb a reggel az előző naphoz képest

Hétfőhöz képest sok helyen mintegy 10 fokkal magasabb hőmérsékleti értékeket mértek kedd reggel.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.