Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2020. Október 09. 07:26, péntek | PR

Állványok minden szinten

Állványok minden szinten

Bizonyos munkákhoz kénytelenek vagyunk a magasba mászni és onnan elvégezni a feladatot. Ezt a legbiztonságosabban egy állványon tehetjük meg.

Legyen szó akár festésről, szigetelésről, vakolásról stb. a megfelelő alap elengedhetetlen. Kik számára ajánlott egy állvány beszerzése és milyen típusokkal találkozhatunk?

Egy olyan kiegészítő, mint amilyen egy állvány is, elsősorban a szakmunkákkal hivatásszerűen foglalkozók, a mesteremberek számára alapkellék. Természetesen itt sem az összes szakmára vonatkoztatható ez az állítás, de az biztos, hogy ha valaki pl. házak felújításával, festéssel, magaslati szerelőmunkákkal foglalkozik, egyszerűen nem kerülheti meg, hogy beszerezzen egy megfelelő minőségű, biztonságosan használható állványt.

A legtöbb ilyen állvány meglehetősen mobilis, könnyedén szállítható, sok esetben össze is csukható, esetleg moduláris felépítésének köszönhetően elemekre is szedhető. Az állítható magasságoknak és az egyszerű mozgatásnak köszönhetően egy kifejezetten jól használható, rendkívül hasznos eszközről beszélhetünk.

Fontos azonban, hogy itt sem csupán egy típussal találkozhatunk, sőt. A https://allvanybazis.hu/ weboldalon mi magunk is meggyőződhetünk róla, hogy mennyi fajta állvány is érhető el. Legyen szó akár a magasságukról, a felhasználási helyükről, a mobilitásukról, számos tényezővel érdemes számolnunk, mielőtt úgy döntünk, vásárolunk egy ilyen eszközt. Első körben tehát érdemes átböngészni az Állványbázis kínálatát, ahol a részletes specifikációk segítségével a döntés is leegyszerűsödik.

Típusok és használóik


A gurulóállványok több kategóriába sorolhatók, melyek elsősorban a felhasználás helyétől vagy módjától függenek. Ez nem jelent mást, mint hogy milyen „szinten” szeretnénk használni, vagyis, hogy komoly ipari munkákhoz keresünk állványt, a ház körüli munkákat egyszerűsítenénk le, vagy valahol a kettő között helyezkedünk el. Ez alapján lássuk tehát a három fő csoportot:Ipari állványok: a „legkomolyabb” kategória az ipari állványok csoportja. Ezek azok az állványok, melyeknek rendkívül szigorú minőségellenőrzési előírásoknak kell megfelelniük, hiszen napi szinten szolgál több munkás munkakörnyezetként. Az ipari állványok legtöbbje jóval magasabb, masszívabb, mint hétköznapibb társaik, ez a kategória tehát kifejezetten azok számára ajánlott, akik nagyipari körülményekhez keresnek állványzatot.

Félprofi állványok: ezeket az állványokat szintén profi felhasználásra szánták. Könnyű összeszerelhetőség és változatos munkamagasság jellemzi. Elsősorban olyan vállalkozók számára ajánlott, akik napi szinten használják az állványt és meg kell felelniük bizonyos munkavédelmi előírásoknak. Az egyik legnépszerűbb állványtípus.


Háztartási állványok: az Állványbázis kínálatában természetesen az egyszerűbb, otthoni munkákra alkalmas állványok is megtalálhatóak. Ez nem véletlen, hiszen a ház körül is akad bőven teendő, amihez szükség lehet az eszközre. Sok háztartási állvány univerzális, így könnyedén létrává is alakítható. A tárolás sem jelenthet problémát, hiszen az összecsukható modellek kis helyen is elférnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 09. 07:39, péntek | PR

Ingatlan üzemeltetés, a folyamatos feladat

Az elérhető gazdasági célú ingatlanok – irodaházak, raktárak – kínálata kifejezetten nagy, ám azok bérlése/megvásárlása csak az első lépés.

2020. Október 09. 07:33, péntek | PR

Pihenés az őszi szünetben – hová érdemes menni?

Közeleg az őszi szünet ideje, amely sokaknak egyet jelent egy hosszabb vagy rövidebb pihenéssel. Ha még maradt annyi szabadnap, akkor érdemes legalább egy hosszú hétvégét betervezni.

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.

2020. Szeptember 15. 11:30, kedd | PR

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

2020 áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2018-00027-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő, Mázoló, Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) gondozásában.