Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Október 09. 07:26, péntek | PR

Állványok minden szinten

Állványok minden szinten

Bizonyos munkákhoz kénytelenek vagyunk a magasba mászni és onnan elvégezni a feladatot. Ezt a legbiztonságosabban egy állványon tehetjük meg.

Legyen szó akár festésről, szigetelésről, vakolásról stb. a megfelelő alap elengedhetetlen. Kik számára ajánlott egy állvány beszerzése és milyen típusokkal találkozhatunk?

Egy olyan kiegészítő, mint amilyen egy állvány is, elsősorban a szakmunkákkal hivatásszerűen foglalkozók, a mesteremberek számára alapkellék. Természetesen itt sem az összes szakmára vonatkoztatható ez az állítás, de az biztos, hogy ha valaki pl. házak felújításával, festéssel, magaslati szerelőmunkákkal foglalkozik, egyszerűen nem kerülheti meg, hogy beszerezzen egy megfelelő minőségű, biztonságosan használható állványt.

A legtöbb ilyen állvány meglehetősen mobilis, könnyedén szállítható, sok esetben össze is csukható, esetleg moduláris felépítésének köszönhetően elemekre is szedhető. Az állítható magasságoknak és az egyszerű mozgatásnak köszönhetően egy kifejezetten jól használható, rendkívül hasznos eszközről beszélhetünk.

Fontos azonban, hogy itt sem csupán egy típussal találkozhatunk, sőt. A https://allvanybazis.hu/ weboldalon mi magunk is meggyőződhetünk róla, hogy mennyi fajta állvány is érhető el. Legyen szó akár a magasságukról, a felhasználási helyükről, a mobilitásukról, számos tényezővel érdemes számolnunk, mielőtt úgy döntünk, vásárolunk egy ilyen eszközt. Első körben tehát érdemes átböngészni az Állványbázis kínálatát, ahol a részletes specifikációk segítségével a döntés is leegyszerűsödik.

Típusok és használóik


A gurulóállványok több kategóriába sorolhatók, melyek elsősorban a felhasználás helyétől vagy módjától függenek. Ez nem jelent mást, mint hogy milyen „szinten” szeretnénk használni, vagyis, hogy komoly ipari munkákhoz keresünk állványt, a ház körüli munkákat egyszerűsítenénk le, vagy valahol a kettő között helyezkedünk el. Ez alapján lássuk tehát a három fő csoportot:



Ipari állványok: a „legkomolyabb” kategória az ipari állványok csoportja. Ezek azok az állványok, melyeknek rendkívül szigorú minőségellenőrzési előírásoknak kell megfelelniük, hiszen napi szinten szolgál több munkás munkakörnyezetként. Az ipari állványok legtöbbje jóval magasabb, masszívabb, mint hétköznapibb társaik, ez a kategória tehát kifejezetten azok számára ajánlott, akik nagyipari körülményekhez keresnek állványzatot.

Félprofi állványok: ezeket az állványokat szintén profi felhasználásra szánták. Könnyű összeszerelhetőség és változatos munkamagasság jellemzi. Elsősorban olyan vállalkozók számára ajánlott, akik napi szinten használják az állványt és meg kell felelniük bizonyos munkavédelmi előírásoknak. Az egyik legnépszerűbb állványtípus.


Háztartási állványok: az Állványbázis kínálatában természetesen az egyszerűbb, otthoni munkákra alkalmas állványok is megtalálhatóak. Ez nem véletlen, hiszen a ház körül is akad bőven teendő, amihez szükség lehet az eszközre. Sok háztartási állvány univerzális, így könnyedén létrává is alakítható. A tárolás sem jelenthet problémát, hiszen az összecsukható modellek kis helyen is elférnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat