Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Január 16. 16:06, szerda | Helyi
Forrás: MTI / fotó: illusztráció

Anya és két gyermeke szenvedett szén-monoxid-mérgezést

Anya és két gyermeke szenvedett szén-monoxid-mérgezést

Szén-monoxid-mérgezés tünetei miatt szállítottak kórházba egy anyát két gyermekével tahitótfalui családi házukból - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője szerdán az MTI-vel.

Spitz Alexandra elmondta, kedd este a Gát utcában lévő kétszintes családi házban tartózkodó asszonynak és gyermekeinek megfájdult a feje, s mivel felmerült a szén-monoxid-mérgezés gyanúja, mentőt hívtak.

Az időközben riasztott szentendrei tűzoltók a földszinti kazánnál az egészségügyi határértéket alig meghaladó, viszont az emeleti cserépkályha környezetében a határérték háromszorosának megfelelő szén-monoxid-koncentrációt mértek - tette hozzá a szóvivő.

A család három tagját fővárosi kórházakba vitték, a lakást átszellőztették, az időközben hazaérkező apát pedig a fűtőberendezések átmeneti kiiktatására, illetve azok átvizsgáltatására kötelezték - közölte Spitz Alexandra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.