Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. December 02. 07:26, kedd | Helyi
Forrás: PMRFK - fotó: Pilisi Parkerdő

Áramszünet és folyamatos rendőri jelenlét Dobogókőn - VIDEÓVAL

Áramszünet és folyamatos rendőri jelenlét Dobogókőn - VIDEÓVAL

A kialakult időjárási helyzet miatt szünetel az áramszolgáltatás Dobogókőn. A település 30 házának lakói két helyi hotelben tölthetik az éjszakát, ahol aggregátor segítségével biztosított az áramellátás.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai megerősített erővel, 24 órában látnak el szolgálatot a településen. A járőrök a házaikban maradt állampolgárokkal felveszik a kapcsolatot és – amennyiben szükséges – segítséget nyújtanak számukra.

Nem csak Dobogókőn, de Pest megye több pontján fennakadás van a közlekedésben és az áramszolgáltatás is szünetel. Az érintett területeken a rendőri jelenlétet megerősítették. A járőrök visszatérően ellenőrzik a buszmegállókat és a nehezen járható útszakaszokat. Segítséget nyújtanak az elakadt autósoknak és azoknak a személyeknek, akik a tömegközlekedési járatok kimaradása miatt nem jutottak haza.

A rendőrségi kéri, hogy mielőtt útnak indulunk, tájékozódjunk az aktuális közlekedési helyzetről. Járműveink sebességét pedig az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszuk meg!

A bajba jutottak hívják a rendőrséget a 107-es illetve 112-es segélyhívó számokon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben