Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Május 19. 08:30, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Árvíz, új munkahelyek, páratlan kitüntetés – Heti hírek

Árvíz, új munkahelyek, páratlan kitüntetés – Heti hírek

Jön az árvíz, jelentős beruházás és munkahelyteremtés Szentendrén, kiemelt elismerést kapott a Ferenczy Múzeum, a V-8 az első 5 csillagos uszoda, Dumtsa Forgatag, vádemelés a lövöldöző ügyében... Hírösszefoglaló!

Jön az árvíz Szentendréhez – a héten tetőzik a Duna
A héten tetőzik a Duna Szentendrénél, vízügyi igazgatóság tájékoztatása szerint ezúttal azonban nem kell megijednünk, mint a tavalyi rekordárvízkor, még ugyanis az elsőfokú készültséget sem érheti el nálunk.

Maximum FORD-ulatszámon Szentendre - jelentős beruházás és munkahelyteremtés
Legalább ötven új munkahely létesül Szentendrén az év végéig a néhány hónapja megnyílt Ford Hovány Márkakereskedés és Szakszervíz mintegy 100 millió forint értékű fejlesztési beruházása eredményeként.

Maximum FORD-ulatszámon Szentendre - jelentős beruházás és munkahelyteremtés

Kiemelt elismerést kapott a Ferenczy Múzeum
Az év múzeuma díjról ezúttal lecsúszott a szentendrei Ferenczy Múzeum, ezzel együtt a szakma kiemelkedő elismeréssel jutalmazta az intézményt szombaton a Magyar Nemzeti Múzeumban.

A V-8 az első 5 csillagos uszoda Magyarországon
Magyarországon először a Vizesnyolcas Uszoda és Szabadidőközpont kapott 5 csillagos minősítést, melyet uszoda kategóriában adott át a Magyar Fürdőszövetség a szentendrei létesítménynek a minap.

Dumtsa Forgatag – hamarosan minden hétvégén program Szentendrén
Idén Dumtsa Forgatag néven várja majd a közönségek Szentendre nagy sikerű nyári programsorozata, mely során lesz egyebek közt múzeumok, galériák éjszakája, teátrum, sörfesztivál, virágfesztivál...

Törvényelőkészítő lesz Hadházy Sándor képviselő
Hadházy Sándor az új Törvényelőkészítő Bizottság tagja lesz az Országgyűlésben. A szentendrei választókerület képviselője korábban elmondta, kiemelt feladata Szentendre és térsége szorosabb együttműködésének kialakítása.

Újra Szomszédünnep Szentendrén – javasoljon programot
Ismét Szomszédünnep lesz Szentendrén – akár szomszédainkat, akár lakóhelyünket is jobban megismerhetjük. A városvezetés várja a jelentkezőket és a programötleteket is.

Újra Szomszédünnep Szentendrén – javasoljon programot

Vádemelés: többször lőtt élettársára, majd menekült a szentendrei férfi
Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya M. József 49 éves szentendrei férfi ellen.

Megint egy ittas közúti baleset Szentendrén
Ismét egy ittasan okozott közúti balesetről számolt be a szentendrei rendőrség. Az eset még márciusban történt, de az egyenruhások a minap zárták le az ügyet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.