Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Február 10. 07:44, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/PMRFK

Ausztriában lopott ékszereket a leányfalui tolvaj – elfogták - VIDEÓ

Ausztriában lopott ékszereket a leányfalui tolvaj – elfogták - VIDEÓ

Elfogták azt a leányfalui férfit a minap, akit Ausztriában köröztek a Pest megyei rendőrök a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Merkúr Bevetési Egység munkatársaival együtt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Célkörözési Alosztálya a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Merkúr Bevetési Egység munkatársainak segítségével február 4-én Budapesten elfogta azt a 37 éves leányfalui férfit, aki ellen az osztrák hatóságok még tavaly május 13-án európai elfogatóparancsot adtak ki.

É. Attila a megalapozott gyanú szerint 2013. április 23-án a hajnali órákban két társával együtt betört egy, az ausztriai Steyr városában található ékszerboltba és onnan különböző ékszereket tulajdonított el közel 400 ezer euró értékben. A férfi társait a bűncselekmény elkövetése után még Ausztriában elfogták a helyi rendőrök.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: