Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2013. Június 04. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Azt hitte ég a háza, pedig csak a fűtést tekerte maximumra

Azt hitte ég a háza, pedig csak a fűtést tekerte maximumra

Kihívta magához a tűzoltókat egy idős asszony Nagy-Britanniában, mert az hitte, ég a háza, holott csupán a központi fűtést felejtette maximumon.

Az eset Nyugat-Sussexben, Crawley városában történt. A nyugdíjas nő azzal hívta az éj közepén a segélykérő számot, hogy egyre nagyobb a hőség otthonában, minden bizonnyal lángokban áll kívül a háza. A tűzoltók azonnal a címre száguldottak, ám a tűznek híre-hamva sem volt, viszont nagyon meleg otthonra leltek: a házban a radiátorok ontották a meleget. A tűzoltók lecsavarták a fűtést, és biztosították az asszonyt, hogy otthona biztonságos.
A brit tűzoltók nem győzik elégszer kérni a lakosságtól, hogy csakis indokolt esetben forduljanak hozzájuk. A mostani esetről beszámoló The Daily Telegraph című brit a legkirívóbb példák közül kiemelte azt, amikor valaki hóember eltűnése miatt hívta a tűzoltókat, másvalaki meg azért riasztotta őket, mert UFO-nak nézte a Holdat.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.