Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Október 14. 15:30, péntek | Helyi
Forrás: Híradó.hu

Babakocsit toló nőt gázoltak Szentendrén

Babakocsit toló nőt gázoltak Szentendrén

Elgázolt egy babakocsit toló nőt csütörtök este Szentendrén egy 29 éves helyi férfi, majd továbbhajtott. A férfit elfogták.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a szintén Szentendrén lakó nő a Kálvária utcában haladt, maga előtt babakocsiban tolva pár hónapos gyermekét, amikor egy arra haladó autó elgázolta őket, majd a sofőr megállás nélkül továbbhajtott. Az anya és gyermeke megsérült, mindkettőjüket kórházba vitték, állapotukról egyelőre nincs bővebb információ – mondta a szóvivő.

A helyszín közelében nem sokkal később a rendőrök megtalálták a sofőr autóját, majd a férfit is. Kihallgatása – őrizetbe vétele mellett – folyamatban van. Ellene segítségnyújtás elmulasztásának alapos gyanúja miatt indult eljárás – közölte Beluzsárné Belicza Andrea.

Fotó: hirpress - Benke Donát

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: