Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Június 30. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság

Baleset-megelőzési felhívás

Baleset-megelőzési felhívás

A Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság kiemelt figyelemmel kíséri Pest megye útjain a biztonságos kerékpáros közlekedést és ennek érdekében a kerékpáros közlekedési kultúrát.

A nyári szünet megkezdését követően fokozottan veszélyeztetettek a gyermekkorú kerékpárosok, mivel életkorukból adódóan nem rendelkeznek a megfelelő közlekedési szabályismeretekkel. A közúti közlekedés során számos esetben tapasztalható, hogy a gyermekekkel kerékpározó felnőttek közlekedésük során a gyermekek előtt haladva vesznek részt a közúti forgalomban. A jogszabályokban meghatározottakon túlmenően fontos, hogy a balesetveszély kialakulását megelőzve a felnőttek a kerekpározás során a gyermekek mögött haladjanak és ezáltal őket figyelemmel kísérve az adott közlekedési szituációnak megfelelő instrukciókkal lássák el őket a szabályos és biztonságos közlekedés segítése érdekében.

Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.