Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Június 30. 10:15, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Bankautomatákat machinálva loptak – keresi őket a tahitótfalui rendőrség

Bankautomatákat machinálva loptak – keresi őket a tahitótfalui rendőrség

Beragasztották több bankautomata pénzkiadó nyílását, és végül így lopták el az áldozatok pénzét. A tahitótfalui rendőrség keresi az elkövetőket.

Eljárást folytat számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság Tahitótfalui Rendőrőrse.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettesek 2014. január 12-én leragasztották egy visegrádi pénzintézet épületében található bankautomata pénzkiadó nyílását és az így beragadt pénzt eltulajdonították.

Ugyanilyen módszerrel követettek el bűncselekményt pilismaróti, visegrádi és tahitótfalui pénzintézetek automatáinál is 2014. április 5-én.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján kiderült, hogy a korábban közzétett fotókon szereplő férfiak, nem az elkövetők, hanem tanúk - frissítette az információt a rendőrség.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekményekről érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon a Szentendrei Rendőrkapitányságon a 06-26/502-400-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése