Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Június 08. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei rendőrség

Bedrogozva vezetett egy 20 éves budakalászi fiatal - vádemelés

Bedrogozva vezetett egy 20 éves budakalászi fiatal - vádemelés

Vádemeléssel folytatódik annak a 20 éves budakalászi fiatalnak az ügye, aki még télen vezetett kábítószer hatása alatt. A rendőrség a minap zárta le az ügyet.

B. Dániel 20 éves budakalászi lakos személygépkocsival közlekedett még 2013. december 8-án Budakalászon, amikor a rendőrök intézkedés alá vonták. Az intézkedő járőrök észlelték, hogy a gépkocsit vezető fiatal férfi mozgása feltűnően lassú és instabil, ezért felmerült az ittas vagy bódult állapot gyanúja. A 20 éves férfitól vett vér- és vizeletminta szakértői vizsgálata kimutatta, hogy a gyanúsított kábítószert fogyasztott, mielőtt volán mögé ült.

B. Dániel ellen a nyomozást a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatta járművezetés bódult állapotban vétség elkövezésének megalapozott gyanúja miatt.

A gyanúsított kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte. A nyomozás befejeződött, a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya B. Dániel ellen bíróság elé állítási javaslattal élt a Szentendrei Járási Ügyészségen.

Kapcsolodó cikk:
Ittas vezetőket is fogot a szentendrei rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás