Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. December 13. 08:24, csütörtök | Helyi
Forrás: observer.hu

Bejött a szentendrei lottó számhúzó számítása

Bejött a szentendrei lottó számhúzó számítása

Matematika-fizika szakon végzett az a szentendrei tanárnő, aki november 10-én a milliós nyeremények sorsáról döntő öt számgolyót kiválasztotta az Ötöslottó sorsoláson. Székelyné Polgár Klára kabalával készült a húzásra.

Minden bizonnyal sokat követel tanítványaitól Székelyné Polgár Klára a matematika és fizika órákon, hiszen az ötös a szerencseszáma.

A racionalitás, ha lottózásról van szó, nálam kissé háttérbe szorul. Lelkes játékosként odafigyelek arra, hogy milyen gyakorisággal bukkannak fel az egyes számok a sorsolásokon, de vannak kedvenc számaim is. Én a folyamatosan változtatott számsorok taktikáját részesítem előnyben, a férjem viszont elsősorban az állandó számokra esküszik. Különleges élmény vendégeskedni az Ötöslottó stúdióban, és a pillanatnyi intuícióra hagyatkozva válogatni a számgolyók közül. Az sem elhanyagolható körülmény, hogy egy füst alatt milliókat oszt szét így az ember számára ismeretlen nyertesek között. Valójában már attól felvillanyozódtam, hogy besorsoltak a huszonöt néző-játékos közé, tudva, hogy hetente legalább 15-20000 pályázó várja az esélyt, hogy asszisztálhasson a sorsoláson, lehetőleg a sorsoló gömb közvetlen közelében. Amikor átvettem az Ötöslottó stúdióba szóló meghívót, szinte előre megéreztem, hogy nagy pillanat vár rám, és bíztam abban, hogy ezen az estén én leszek a számhúzás felelőse” - mondja Klára.

Gyakorlott agykontrollosként a sorsolás napján is szorgalmasan treníroztam az eseményre; gondosan előkészítettem a kabalaként funkcionáló piros erszényemet, ami már korábban sem okozott csalódást, és akkor is a zsebemben lapult, amikor a műsorvezető a sorsoló gömbhöz szólított” - emlékszik vissza az izgalmakra a nyertes.

Szinte az utolsó utáni pillanatban lendítette ki a holtpontról a családi költségvetést ez a nyeremény. Olyan ajándéknak tekintjük, amit mindenképpen szeretnénk megosztani másokkal. Korábban is szívesen adakoztunk jótékony célokra és most is az a tervünk, hogy fontos, de hiányzó orvosi műszer beszerzéséhez, vagy beteg, elesett emberek életfeltételein javító programhoz ajánlunk fel belőle bizonyos összeget. Azt remélem, hogy ez a milliós nyeremény szerencse sorozatot nyit meg a számunkra. Jóleső érzés tudni, hogy a környezetünkben sokan fogadták örömmel szerencsénket, még a diákok is elégedetten nyugtázták, hogy új szerepkörben láthatták tanárukat” - tette hozzá Klára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak