Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Április 22. 07:58, kedd | Helyi
Forrás: Szentendrei Kosárlabda SE

Bikák győzték le a szentendrei junior kosárcsapatot

Bikák győzték le a szentendrei junior kosárcsapatot

Múlt hétfőn II. kerületben játszott a szentendrei juniorcsapata a Budapesti Bikák ellen.

A fiúk játéka erősen tükrözte, hogy a meccs előtt még egy egész napot kellet tölteni az iskolában, de a szentendreiek így is megpróbálták állni a sarat.

A játék meglehetősen lassan indult, sok elrontott támadás, eladott labda volt minkét oldalon, ebben persze közrejátszott a pálya csúszóssága. A bikák hamar rájöttek, hogy náluk van a magassági fölény, így beálltak zónába, majd a védekezések után gyors indításokkal szerezek könnyű kosarakat. A szentendreieknek meggyűlt a bajuk a zónával, így több-kevesebb sikerrel inkább mésziről vették célba a gyűrűt. A Bikák a megszerzett vezetést az egész első félidőben megtartották.

A második félidőben sem tudott Szentendre felülkerekedni a Bikák védekezésén, szinte minden esetben a fővárosiak szerezték meg támadólepattanójukat, így előfordult, hogy négyszer is támadtak egyhuzamban. Szentendre játéka egyre kétségbeesettebb lett, a pontkülönbség nőtt, ráadásul meglehetősen agresszív volt mindkét csapat, a Bikáknál egy játékosnak két technikait is adtak. Az eredmény végül 87-41 lett a budapestiek javára.
Nagy Olivér

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén