Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. December 19. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: Nemzeti Sport

Boksz gála Budakalászon

Boksz gála Budakalászon

Baranyi Richárd megvédte a Boksz Világszervezetnél szeptemberben megszerzett félnehézsúlyú Európa-bajnoki övét a Felix Promotion szombat esti, budakalászi profi gáláján.

Baranyi szinte végig fölényben volt a svájci Alis Sijaric elleni, rendkívül akciódús meccsen, és egyik pontozóbírónál sem volt kétséges a sikere, így tíz menet után egyhangú pontozással nyert.

A cirkálósúlyú magyar bajnok, Tóth Tamás két döntetlen után legyőzte Bozai Gyulát, ezzel megvédte címét. A meccs jelentős részében mindketten keveset mozogtak, de nagyon sokat ütöttek, és a védekezésre nem fordítottak nagy figyelmet. A pontozók egyhangúlag Tóthot látták jobbnak a tízmenetes küzdelmet követően.

Fotó: sport365.hu

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Címkék: boksz, budakalász, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el

2024. Április 30. 06:00, kedd | Életmód

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).