Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Szeptember 02. 09:54, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Borünnep, gátépítés, jégeső, állások – Heti hírek

Borünnep, gátépítés, jégeső, állások – Heti hírek

Borünneppel vár a Skanzen… Utolsó szakaszához ér a gátépítés… Hamarosan indul a szentendrei színházi idény… Jégeső és felhőszakadás… Újraindul a szezon az Szentendrei Kosárlabda SE-nél… Állások! Hírösszefoglaló!

Borünnep a Skanzenben
Borünneppel várja a hétvégén, szeptember 7-én és 8-án az érdeklődőket a szentendrei Skanzen, amely a megszokott családias légkör mellett jazz, irodalmi és gasztronómiai programokat valamint őszi egészség udvart kínál.

Idén már Szentendrén is lesz Nagy Sportágválasztó
Több mint 40 kipróbálható sportág egy helyszínen, edzőkkel, élsportolókkal, szakmai tanácsadással, mindezek várják az érdeklődőket hamarosan a díjmentes, első Szentendrei Nagy Sportágválasztón.

Utolsó szakaszához ér a szentendrei gátépítés

Utolsó szakaszához ér a gátépítés
A tervek szerint halad a szentendrei gát építése, a szakemberek ugyanis folyamatosan haladnak a különböző kivitelezési munkafázisokkal. Szeptemberre minden építési munkával elkészül a kivitelező.

Hamarosan indul a szentendrei színházi idény
Nemsokára elkezdik a szentendrei színházi idényt Ivancsics Ilona és Színtársai, szeptemberben ugyanis már várják őszi bérletes előadásaikkal a közönségek.

Ekkora jegek hullottak a szentendrei felhőszakadásban – FOTÓK
Kissé talán meglepetésszerűen, az időjósok ígérete ellenére érkezett felhőszakadás múlt csütörtökön délután Szentendrére, ráadásul a jelentős csapadékhoz jégdarabkák is társultak. Olvasóink küldtek szerkesztőségünknek fotókat.

Újraindul a szezon az Szentendrei Kosárlabda SE-nél

Újraindul a szezon az Szentendrei Kosárlabda SE-nél
Hamarosan indul az újabb kihívásokkal teli szezonja a Szentendrei Kosárlabda SE játékosainak, akik az előző idényt követően már megfogalmazták elvárásaikat. Az egyesület ismét tagtoborzást tart.

Állások a szentendrei Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál
Álláspályázatokat hirdetett meg a szentendrei Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat családgondozó és szociális asszisztens munkakörökbe.

Álláslehetőség az Izbégi Általános Iskolában
Álláslehetőséget hirdetett az Izbégi Általános Iskola, amely matematika, technika vagy informatika, technika szakos tanárt keres azonnali belépéssel. Érd.: a 26/312-071-es számon vagy izbegisuli@freemail.hu emailcímen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.