Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Szeptember 13. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Bugyi nélkül állt színpadra Kolumbia szépe

Bugyi nélkül állt színpadra Kolumbia szépe

A Miss Universe szépségversenyen Kolumbiát képviselő hölgyet alsónemű nélkül kapták lencsevégre. A szervezők felhívták az összes versenyző figyelmét, hogy húzzon bugyit.

A világ legszebb hölgyét most választják meg a brazíliai Sao Paulóban. A versenyen résztvevő 98 hölgy külön figyelmeztetést kapott a szervezők részéről, hogy ne hagyják otthon a bugyijukat, mivel Kolumbia 22 éves képviselőjét pénteken, a döntőt megelőző show-n úgy örökítették meg a fotósok, hogy kivillant: nincs rajta fehérnemű.

A versenyzőre szégyent hozó fotó már bejárta az internetet, sőt már saját Facebook-oldalt is kapott, ahol a közösségi oldal felhasználói a nem túl rejtett bájakat elemzik. A szervezők a hölgyet megrótták - számol be a manna.ro.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.