Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2012. Október 10. 15:39, szerda | Helyi
Forrás: lvp/ fotó: szentendreihirek.hu

Bükkös-parti őszi nagytakarítás

Bükkös-parti őszi nagytakarítás

Szombaton Bükkös-parti elnevezéssel őszi nagytakarítást és családi napot rendez a Bükkös-partiak Baráti Köre Egyesület, mely műsorok mellett vár minden segítőkezet a környezet megszépítésére.

A Bükkös-partiak Baráti Köre Egyesület szombaton 9 órától környezet-, játszótérrendezést, pataktakarítást, aluljáró festést szervez a Móricz Zsigmond Gimnázium diákjai segítségével. Az akció résztvevői a Mókus hídnál találkoznak, a gyülekezőt követően pedig elindul a környezetszépítés. Zsákokról, kesztyűről, konténerekről gondoskodnak a szervezők, akik azonban kérnek mindenkit, hogy aki tud, vigyen magával ásót, gereblyét.

Ezt követően aztán 11 órától családi nap várja az érdeklődőket az Izbégi Parktáborban, ahol egyebek közt Vígh Zoltán vezetésével lovaglás, íjászkodás, Pluhár Viktóriaval madáretető-készítés, kavicsfestés szórakoztatja majd a kisebbeket, nagyobbakat. Mindemellett a Dietz Ferenc polgármester fővédnökségében lezajló eseményen közreműködnek a Vujicsics Tihamér Zeneiskola zenészei. További részletekről érdeklődni lehet a 20/967-6820-as telefonszámon Zakar Ágnes és Török Balázs szervezőknél.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

2020. Május 30. 12:09, szombat | Belföld

Minden eddiginél többen kérték márciusban a csokot

Minden eddiginél többen igényelték márciusban a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) - írta a Magyar Nemzet szombaton.

2020. Május 30. 11:03, szombat | Külföld

Washington megszünteti kapcsolatait a WHO-val és visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát

Washington megszünteti minden kapcsolatát az Egészségügyi Világszervezettel (WHO), valamint a kínai jogsértés miatt visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát

2020. Május 30. 10:09, szombat | Belföld

Megfelelő intézkedésekkel minimális a fertőzésveszély a repülőgépeken

A légiközlekedésben bevezetett egészségügyi intézkedésekkel minimálisra csökkenthető annak az esélye, hogy valaki egy légi járaton fertőződjön meg koronavírussal