Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2016. Február 11. 16:02, csütörtök | Helyi
Forrás: Szentendrei Rendőrkapitányság

Bűnmegelőzési előadás a nyugdíjasoknak

Bűnmegelőzési előadás a nyugdíjasoknak

Poór István c.r. törzszászlós, a Szentendrei Rendőrkapitányság körzeti megbízottja a napokban a Leányfalui Nyugdíjas Klub tagjai részére tartott előadást.

A körzeti megbízott a főként egyedül élő időseket ellátta azokkal a tanácsokkal, amelyeket a saját biztonságuk érdekében megtehetnek, hogy ne váljanak bűncselekmény áldozatává. Felhívta az időskorúak figyelmét arra, hogy az elmúlt hetekben több, úgynevezett „unokázós” csalást követtek el ismeretlenek a Szentendrei Rendőrkapitányság illetékességi területén, ezért beszélgettek arról is, hogy hogyan előzhetőek meg ezek a bűncselekmények. Az előadáson megjelent nyugdíjasok részére a körzeti megbízott bűnmegelőzési tájékoztatót is kiosztott.

A bűnmegelőzési tanácsadáson részt vett Leányfalu polgármestere, Loszmann János is, aki a Szentendrei Rendőrkapitányság felé köszönetét fejezte ki a lakosság, valamint a nyugdíjas állampolgárok érdekében megtett bűnmegelőzési intézkedésekért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt