Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Január 11. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp/PMRFK

Buszmegállóban verte az egyik nő a másikat

Buszmegállóban verte az egyik nő a másikat

Vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást a szentendrei rendőrség az ellen a 41 éves visegrádi nő ellen, aki még a nyáron egy buszmegállóban vert meg egy másik nőt.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Zs. Szilvia 41 éves visegrádi lakos ellen.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint a gyanúsított 2013. május 23-án a reggeli órákban gépkocsijával megállt az egyik visegrádi buszmegállóban, odalépett az éppen ott várakozó sértetthez és többször megütötte. A buszmegállóban többen várakoztak, akikben a bántalmazás megbotránkozást és riadalmat keltett. A két nőt a várakozó utasok választották szét, ezt követően a 41 éves asszony távozott a helyszínről.

Az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként a szentendrei nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Zs. Szilviát, akit 2013. július 15-én gyanúsítottként hallgattak ki.

A gyanúsított ellen- szabadlábon hagyása mellett- folytatott büntetőeljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.