Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Július 04. 14:13, péntek | Helyi
Forrás: V-8

Családban marad – mozi a V-8 tetőteraszán

Családban marad – mozi a V-8 tetőteraszán

A Családban marad című filmet láthatja ma a közönség 21 órától a V-8 tetőteraszán, a Mozi a tetőn sorozat keretén belül, mely júniustól augusztus közepéig várja az érdeklődőket.

Mozi a tetőn a V-8 nyári filmes programsorozata.

Családban marad
színes, feliratos, horvát-szerb vígjáték, 87 perc, 2009 (16)
rendező: Rajko Grlić

szereplő(k):
Miki Manojlović (Nikola)
Bojan Navojec (Braco)
Daria Lorenci Flatz (Anamarija)
Ksenija Marinković (Marta)
Nataša Dorčić (Latica)
Nina Ivanišin (Davorka)
Živko Anočić (Nino)
Krešimir Mikić (Jura)
Helena Buljan (Lada)

Nicola és Braco édesapja, a híres festő, halálos ágyán erotikus vázlatokat mutat fiainak saját magáról és az ápolónőről, majd cinkos mosollyal az arcán hajtja örök nyugalomra a fejét. Nicola és felesége Anamarija gyereket szeretnének, de Nicola prosztata problémai miatt csak mesterséges megtermékenyítéssel sikerül. A sperma azonban, egy görbe este folytatásaként Nicola öccsétől, Bracotól származik. Braco külön él nejétől, Martatol. A csábítás művészetét nem örökölte édesapjától. Nem így Nicola, aki akárkit képes pillanatok alatt elcsábítani és ágyba vinni. A férfi kettős életet él. Második családjánál "üzleti útjai" alkalmával tartózkodik, harmadik "családja" pedig, öccsének Braconak a volt felesége és lánya, aki vér szerint Nicola gyermeke. Az apai örökségen, azaz a lakáson, az aktfestményeken és az erotikán is osztoznak. Közös a lakás, ahová a nőket fel lehet vinni, közösek a gyerekek, közös az óvszer. Egyszóval tényleg minden családban marad.
7,6/10

Teljes havi műsor!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: