Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Április 13. 15:13, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Csalással vádolja Sylvester Stallone a Warner Bros. filmstúdiót

Csalással vádolja Sylvester Stallone a Warner Bros. filmstúdiót

Csalással, szerződésszegéssel és tisztességtelen üzleti praktikákkal vádolja a Warners Bros. filmstúdiót Sylvester Stallone.

A 70 éves filmsztár bírósági keresetet nyújtott be szerdán Los Angelesben a filmstúdió ellen, amely szerinte szándékosan elhallgatta A pusztító című 1993-as scifi-akciófilm bevételeit, hogy ne kelljen részesedést fizetnie a színésznek a haszonból.

A szerződés szerint az akciósztárt 15 százalék illette volna meg a Stallone által legalább 125 millió dollárra becsült bevételből, de a színész csak 2,82 millió dollárt kapott 2015-ben, amikor Stallone menedzsereinek nyomására a stúdió végül rászánta magát a fizetésre.

A szerdai keresetben Sylvester Stallone további, meg nem nevezett összegű részesedést követel a profitból - olvasható a Hollywood Reporter filmes hírportálon.

A színész szerint a Warner Bros. szándékosan olyan könyvelési praktikákat alkalmaz, amelyek elrejtik a bevételt a szerződéses partnerek elől.

A keresetben Stallone követeli a bevételből őt megillető teljes összeget kamattal és kártérítéssel együtt, magyarázatot a történtekre és azt, hogy a cég vessen véget a "tisztességtelen üzleti praktikáknak".

A filmsztár reméli, hogy fellépése nyomán "javul más kihasznált hollywoodi tehetségek helyzete" is.

Sylvester Stallone oldalán Wesley Snipes és Sandra Bullock alakította a főbb szerepeket A pusztítóban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.