Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Május 31. 12:30, csütörtök | PR

Csapadékvíz tisztítás az Envia TNC segítségével

Csapadékvíz tisztítás az Envia TNC segítségével

Komplett technológiát biztosítanak a Pureco Kft. saját fejlesztésű vasbeton tartályos esővíz elvezetés rendszereihez és technológiai szennyvizek előkezelésére alkalmas olajfogó berendezések.

Az ülepedő, felúszó és lebegő anyagokkal szennyezett vizet megtisztítása a befogadóba történő bevezetés előtt a hordalék és olaj-leválasztó berendezés feladata. Az Envia TNC rendeltetése szerinti szennyező (iszapos, ásványolaj származékok, olajos iszap) anyagokat tart vissza, amelyek vízből való leválasztását végzi az iszapfogó és ásványolaj-leválasztó berendezés. Képes fizikai fázis szétválasztásra, koaleszcensz szűrő alkalmazásával működik, közlekedési utakról, parkoló felületekről lefolyó csapadékvizek előkezelésére tökéletes, valamint technológiai szennyvizek tisztítására.

A Pureco Kft. kínálatában az üzemeltetői feladatokat könnyítő kiegészítő rendszerekkel együtt elérhető. Jó hatásfokú teljesítményt nyújtanak a berendezések a hagyományos, bevált technológiák ötvözésével. Vegyszer, működéshez hozzáadott energia nem szükséges. Az üzemeltetőt védi a véletlen környezetszennyezés következményeitől a beépített biztonsági szerelvény, megakadályozza a vízgyűjtőn történt havária továbbjutását. Alkalmasak a berendezések gépjármű forgalom alá, vagy talajvízbe történő telepítésre is (lehorgonyzással). Telepítés során a csatornahálózatba járatos, egyszerű csőkötésekkel illeszthető, készre szerelten szállítják. Üzemeltetése egyszerű, segédeszközök nélkül végezhető a berendezésbe való leszállás.

Az üzemeltetési költségek jelentősen csökkenthetők az opcióként kínált érzékelő, riasztó rendszer telepítésével. A kiválasztáshoz szükséges helyszíni szemléket szükség szerint vállalják, az egyeztetéseket, a telepítéshez szükséges hatósági eljárások bonyolítását. ÉME engedéllyel rendelkezik a berendezés család, adott feltételek esetén az engedélyeztetés alól mentesül.
A gyártott berendezéseket igény szerint telepítik, a telepítés irányításával a megrendelőt segítik, vagy a kivitelezőt. A berendezések jogszabályok szerinti üzemeltetését vállalják, valamint a karbantartását és tisztítását. Magyarországon a berendezések hatályos kibocsátási határérték teljesítésére fejlesztődtek, de az EU-ban alkalmazott enyhébb követelmények kielégítésére is alkalmasak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.