Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Augusztus 03. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: ITE

Dobjuk fel lakásunkat a legtrendibb lakberendezési tárgyakkal!

Dobjuk fel lakásunkat a legtrendibb lakberendezési tárgyakkal!

A lakberendezés csakúgy, mint az aktuális ruhadivat, nagyon változékony. Az új trendek, alakok, formák, színek, kiegészítő dekorációs tárgyak évről évre változnak...

A lakberendezés csakúgy, mint az aktuális ruhadivat, nagyon változékony. Az új trendek, alakok, formák, színek, kiegészítő dekorációs tárgyak évről évre változnak, és az ember nem mindig tudja, hogy pontosan melyik aktuális divatot kövesse. A lakberendezés nem arról szól, hogy mindig trendi és divatos bútorokkal, kiegészítőkkel zsúfoljuk tele lakásunkat, hanem arról, hogy jól érezzük magunkat ízlésesen berendezett szobáinkban, konyháinkban.

Egy jó szak-webáruházban olyan divatos és ízléses kiegészítők közül válogathatunk, melyek feldobják lakásunkat, és dinamizmust, letisztult eleganciát vagy természetességet kölcsönöznek neki. Egy rongyszőnyeg például nagyon jól illik az egyszerű, hagyományos módon berendezett lakásokba. Ennek színeit egyeztessük a berendezési tárgyak színeivel, és máris teljes lesz a siker.

A díszpárnák szintén olyan kiegészítők, melyek magukra vonják a figyelmet. Amennyiben kanapénk erős színárnyalatú, ügyeljünk arra, hogy díszpárnáink színe kevésbé legyen karakteres, ha pedig valamilyen matt vagy fehér színe van, akkor a díszpárnáink lehetnek erősebb színűek. Bármelyik kombinációt is választjuk otthonunkba, a meleg színeket csakis meleg színárnyalatokkal társítsuk, a hidegeket pedig hidegekkel. Ma már egyre több lakástextil web-áruházban díszpárnák, vintage párnák, gyerekpárnák, hengerpárnák, nyakpárnák és sok más egyéb típusú, színű és formájú párna közül válogathatunk.

Dobjuk fel lakásunkat a legtrendibb lakberendezési tárgyakkal!

A megfelelően kiválasztott asztalterítő szintén lakásunk éke lehet. A kisebb, tömör fából készült körasztalokra nyugodtan vásárolhatunk egészen kicsi csipketerítőt vagy hagyományos asztalterítőt, melynek szélei nem fedik el teljes mértékben az asztalt. A négyszögletes asztalok esetében azonban előnyösebb nagyobb terítőt választani. Ezeknek sem muszáj eltakarniuk az egész asztalt, viszont akkor fognak igazán jól mutatni, ha lesznek az asztalról jól látható, lelógó részei. A kinti asztalokra tartósságuk és egyszerű tisztításuk miatt a viaszos vászon lesz a legideálisabb. Többféle színű és mintájú vászon közül választhatjuk ki azt, mely leginkább talál kerti bútorainkhoz.

Lakásunk további hangulatelemei az ágy- és fotelterítők. Ajánlott, hogy ezek mindig egy fokkal enyhébb színárnyalatúak legyenek, mint maguk a bútorok, mert akkor lesz a legesztétikusabb a hatás. Nem ajánlott, hogy ezeken a terítőkön nagy, feltűnő színű minták legyenek, mert ezzel a zsúfoltság látszatát fogjuk kölcsönözni lakásunknak.

A dekorációs berendezési tárgyakon kívül jó minőségű ágyneműk széles választékából is válogathatunk. Gyerekeinknek vehetünk Hanna Montana-s párnát vagy ágyneműhuzatot, manómintás hímzett párnát, HelloyKitty-s termékeket, ugyanakkor gyönyörűen kivitelezett mintás ágyneműhuzatokból is válogathatunk, melyek ideálisak lehetnek akár vendégvárásra is. A horoszkópok rajongói is megtalálhatják a kedvükre való otthoni kiegészítőket, hiszen csillagjegyes párnák közül is szelektálhatnak.

A benti lakberendezési tárgyak mellett arra is figyeljünk, hogy milyen látvány fogadja vendégeinket otthonunkba való belépésük előtt. Vendégeink nemcsak ajtónkat fogják megszemlélni, hanem nagyon gyakran lábtörlőinket is akarva-akaratlan szemügyre veszik, főként sárosabb időben. Ma már többféle kreatív lábtörlő közül válogathatunk a csíkostól a cipőtalp mintásig, a félkörívűtől a teljesen kerekig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén