Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Október 18. 12:01, vasárnap | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Döntő futam - all in

Döntő futam - all in

A bajnokság állása sokszor igen szoros, hiszen a pilóták vérprofik, autóik nemzetközi színvonalúak és sokszor csak a szerencse dönt egy-egy csata során.

Rég nem volt azonban annyira szoros az állás, mint az idei évben, így most tényleg minden megváltozhat még az utolsó, 2020. október 24-i döntő futam során.

A 2020-as bajnokságot egy fantasztikus máriapócsi verseny zárja majd a hosszú hétvége során, melyet még izgalmasabbá tesz az, hogy mind a Pro2, mind a Pro kategória döntői sötétben kerülnek majd megrendezésre. Tovább nehezíti és egyben még érdekesebbé teszi majd a versenyt az, hogy a reggeli, napközbeni és esti hőmérséklet-különbség miatt másképp viselkednek majd az autók, így egy jó edzés, egy jó kvalifikáció még nem lesz biztosíték arra, hogy abból dobogós eredmény szülessen.

Végig kiélezett csatákra lehet majd számítani és mivel ez az utolsó drift verseny idén ne habozz Te sem, gyere és drukkolj kedvenceidnek, hiszen ennyire még talán sohasem volt szükségük a támogatásodra!

Pro kategóriában jelenleg Piskolty Kevin vezet 78 ponttal, őt szorosan követi Zamecz Norbi 74 ponttal, míg jelenleg harmadik Laczkó Ákos 70 ponttal. Tehát a dobogó három foka között mindössze 8 pont különbség van.

A Pro2 kategória pilótái már 6 fantasztikus versenyen vannak túl és itt sem dőlt még el a bajnokság sorsa. Jelenleg első helyen az E36-os BMW-jét nyüstölő Bognár Barnabás áll 230 ponttal, aki mögött Cselőtei Patrik áll 220 ponttal. Minimálisan leszakadva áll a harmadik helyen most Orbán Zsombor 191 ponttal, akinek ott liheg a nyakában Kozma Tas Bence 189 ponttal.

Ugye most már számodra sem kérdés az, hogy itt most tényleg minden eldől. Szoros pontverseny, még szorosabb csaták és rengeteg program, élmény és izgalom vár Rád. Ez az, amit borítékolhatsz.

Légy részese Te is ennek az izgalmas döntőnek, hiszen utána az összes drift autó begurul a garázsba, hogy felkészüljön egy újabb, talán nyugodtabb versenyszezonra. Ez az utolsó lehetőség, hogy mélyen magadba szívd az égett gumi mással össze nem téveszthető illatát. Hozz egy befőttes üveget magaddal, zárj bele egy kicsit, hiszen most jó pár hónapig nem élvezheted.

Várunk szeretettel 2020. október 24-én Máriapócson, a Rabócsiringen.

További információ:
https://drifting.hu/2020/10/04/2020-as-drift-donto-2020-10-24-rabocsiring/

Fotók: CarsAnGirls.hu

Címkék: autósport, drift

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.