Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Július 28. 14:01, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Drogdílereket fogtak el Szeghalmon

Drogdílereket fogtak el Szeghalmon

Szeghalmon a rendőrség őrizetbe vett két férfit, akik a gyanú szerint kábítószert terjesztettek és rendszeresen fogyasztottak is belőle.

Kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség két férfit július 26-án Szeghalmon. A gyanú szerint a 35 éves és 39 éves férfiak rendszeresen fogyasztottak és másoknak is adtak el kábítószernek minősülő anyagot. A rendőrök a házkutatások során készpénzt, mérleget és egy olyan mobiltelefont is lefoglaltak, amiben a terjesztést igazoló üzenetek voltak. Mindkét férfinál kábítószergyanús anyagokat is találtak a nyomozók, ezek hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a büntetőeljárás során tisztázza azt is, hogy a férfiak kiknek adhattak el a náluk talált anyagokból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.