Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Október 24. 12:15, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Drogdílerekre csaptak le a rendőrök

Drogdílerekre csaptak le a rendőrök

Egy időben, öt helyszínen ütöttek rajta két kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfin, valamint három, az ügyfélkörükbe tartozó fogyasztón a Pest megyei rendőrök

- közölte vasárnap a rendőrség oldalán a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közleményük szerint hónapokig nyomoztak egy Szigetszentmiklóson és környékén kokainnal kereskedő férfi ügyében, majd a bizonyítékok összegyűjtése után kedden akciót indítottak a gyanúsítottal szemben. D. Krisztián éppen a szemetet vitte ki, a rendőröket látva azonban megpróbált elmenekülni.

A férfit a rendőrök elfogták, otthonából 38 gramm fehér, kábítószergyanús port, 3,72 gramm zöld növényi anyagmaradványt, növényi őrlőt, három digitális mérleget, 26 önzáró tasakot, 500 grammos, fehér porral félig teli dobozt, valamint több mint 5 millió forintot foglaltak le.

D. Krisztián drogtesztje kokainra és THC-re is pozitív lett. A férfi a fehér porról a helyszínen azt mondta, hogy kokain, és ezt a vegyészszakértő elsődleges vizsgálata is megerősítette.



A nyomozók a kábítószerhálózat feltérképezése után eljutottak egy 54 éves budapesti férfihez, aki a gyanú szerint júniustól Budapesten és környékén rendszeresen terítette az anyagot. A drogteszten is elbukó K. Zsoltot otthonában fogták el, ahol egy fehér porral szennyezett digitális mérleget foglaltak le.

A felderítők három, a terjesztők ügyfélkörébe tartozó fogyasztót is elfogtak, velük szemben kábítószerbirtoklás vétségének gyanúja miatt indítottak eljárást.

D. Krisztiánt letartóztatták, K. Zsolt szabadlábon védekezhet; mindkettőjüket kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.