Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2016. Május 14. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Drogot találtak az autóban

Drogot találtak az autóban

A szentendrei rendőrök egy 46 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Pál 46 éves gödöllői lakos ellen.

A férfit a rendőrök 2016. május 12-én az esti órákban – egy szentendrei benzinkúton – vonták intézkedés alá. A 46 éves gyanúsított ruházatából önzáró tasakok kerültek elő, amelyekben fehér, por állagú anyag volt.

B. Pál lakásában házkutatást tartottak a nyomozók, ahol kábítószergyanús anyagmaradványt, és digitális mérleget találtak és foglaltak le.

A férfit - elfogását követően – a Szentendrei Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. B. Pál a bűncselekmény elkövetését elismerte, a ruházatában talált fehér porról úgy nyilatkozott, hogy az kábítószer, amelyet saját fogyasztás céljából tartott magánál.

Az ügyben a további eljárást szakértők bevonásával folytatja a nyomozóhatóság.

Fotó: police.hu

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 07:53, szerda | Életmód

Bemutatták G. Fodor Gábor Orbán kontra Soros című könyvét

2024. Május 15. 07:52, szerda | Külföld

Giorgia Meloni: nem egyedül Magyarország mond nemet a migránsok szétosztására

Magyarország nem az egyetlen európai uniós tagállam, amely nemet mond a migránsok szétosztására, magukat sokkal európaibbnak valló nemzetek is ugyanezt teszik

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.