Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Február 20. 07:31, péntek | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Dunabogdányi idős asszonyt bántalmazott egy rabló

Dunabogdányi idős asszonyt bántalmazott egy rabló

Idős asszonyt rabolt ki és bántalmazott Dunabogdányban még tavaly ősszel egy férfi. A rendőrség elkapta a gyanúsítottat, aki hamarosan a bíróság előtt is felelhet tettéért.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya B. Mihály 34 éves dunabogdányi lakos ellen.

A rendelékezésre álló adatok alapján a férfi még tavaly október 25-én délután bement egy dunabogdányi asszony lakásába, arcát maszk mögé rejtette. Az idős nőt megpróbálta lefújni spray-vel, majd több alkalommal megütötte, miközben értékei átadását követelte. A bántalmazás hatására az idős nő átadta a pénztárcáját, melyből a gyanúsított kivette a pénzt, majd távozott. Az elkövető kilétét a szentendrei rendőrök a végrehajtott eljárási cselekmények eredményeként megállapították és a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Előzetes letartóztatását a bíróság elrendelte.

A nyomozás a napokban befejeződött, a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal élt az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.