Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Augusztus 09. 15:42, péntek | PR

Egérpadtól a takaróig - a sokoldalú hőprés

Egérpadtól a takaróig - a sokoldalú hőprés

Egyedi ajándékok, feliratos pólók, fényképes egérpad - csak néhány olyan tárgy, melyeket saját szöveggel, fényképpel személyessé tudunk tenni. Az eszköz, amellyel ez kivitelezhető: a hőprés.

A különböző anyagokra más-más technikával lehet a fényképeket, egyedi feliratokat feltenni, így különböző hőprés típusok között lehet válogatni, annak megfelelően, hogy mit szeretnénk vele díszíteni. Az eltérő típusú gépek többféle technikával dolgoznak. Az egyes berendezések a mintával ellátni kívánt tárgyak alakjának megfelelően vannak kialakítva, így a bögre hőprés kizárólag a henger alakú tárgyakra képes fényképet vagy feliratot tenni.

Sík hőprés

A sík hőprés a legelterjedtebb eszköz, ha pólónyomtatásról beszélünk. Mind színes, mind fehér pólóra, de más szilárd tárgyra is képes nyomtatni. A piacon található belőle kézi és pneumatikus hőprés. A pneumatikus előnye, hogy különböző anyagokat tudunk anélkül mintázni, hogy nyomóerőt állítanánk, és mindig újra kellene tesztelnünk, legyen az póló, egyedi egérpad, vagy fa.




Bögre hőprés

A bögréket sokan gyűjtjük. Nagy kedvencek a színes, mintás bögrék és még jobban a szívünkhöz nő, ha az különleges és csak nekünk készült. Ezt az is mutatja, hogy a bögrék nyomtatása az elmúlt években hihetetlenül gyorsan növekedett. Az ajándék bögrék nyomtatásához külön eszköz, úgynevezett bögre hőprés kapható. Mivel maga az eszköz egy henger alakú fűtőpalásttal rendelkezik, így szublimációs technikával, a transzferpapír könnyedén a bögrére vasalható, gyűrődésmentesen, pár perc alatt.

Ne csak kicsiben gondolkodj!

A mai technikának köszönhetően van lehetőség arra, hogy ne csak kis tárgyak, mint sapka, póló, vagy egérpad nyomtatásban gondolkodjunk. Tekercses hőfixálók segítségével akár lakástextilekre, molinókra lehet egyedi mintát készíteni. Így lehetőség van szérianyomtatásra is. Így készül például egyesületek számára egységes sportmez, vagy egy nagyobb kanapéra egyedi mintás takaró.
Ha megvan, mit szeretnénk, akkor meglepően gyorsan el is készítik számunkra. Így nem kell rá napokat, heteket várni. A fényképes ajándéktárgyakkal nagy sikert aratunk, kicsik és nagyok is örülnek ezeknek a tárgyaknak és akár a munkahelyünket is némileg otthonosabbá tehetjük saját bögrénkkel, gyermekünk fotójával díszített egérpadunkkal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat