Városlista
2019. augusztus 25, vasárnap - Lajos

Hírek

2019. Augusztus 09. 15:42, péntek | PR

Egérpadtól a takaróig - a sokoldalú hőprés

Egérpadtól a takaróig - a sokoldalú hőprés

Egyedi ajándékok, feliratos pólók, fényképes egérpad - csak néhány olyan tárgy, melyeket saját szöveggel, fényképpel személyessé tudunk tenni. Az eszköz, amellyel ez kivitelezhető: a hőprés.

A különböző anyagokra más-más technikával lehet a fényképeket, egyedi feliratokat feltenni, így különböző hőprés típusok között lehet válogatni, annak megfelelően, hogy mit szeretnénk vele díszíteni. Az eltérő típusú gépek többféle technikával dolgoznak. Az egyes berendezések a mintával ellátni kívánt tárgyak alakjának megfelelően vannak kialakítva, így a bögre hőprés kizárólag a henger alakú tárgyakra képes fényképet vagy feliratot tenni.

Sík hőprés

A sík hőprés a legelterjedtebb eszköz, ha pólónyomtatásról beszélünk. Mind színes, mind fehér pólóra, de más szilárd tárgyra is képes nyomtatni. A piacon található belőle kézi és pneumatikus hőprés. A pneumatikus előnye, hogy különböző anyagokat tudunk anélkül mintázni, hogy nyomóerőt állítanánk, és mindig újra kellene tesztelnünk, legyen az póló, egyedi egérpad, vagy fa.
Bögre hőprés

A bögréket sokan gyűjtjük. Nagy kedvencek a színes, mintás bögrék és még jobban a szívünkhöz nő, ha az különleges és csak nekünk készült. Ezt az is mutatja, hogy a bögrék nyomtatása az elmúlt években hihetetlenül gyorsan növekedett. Az ajándék bögrék nyomtatásához külön eszköz, úgynevezett bögre hőprés kapható. Mivel maga az eszköz egy henger alakú fűtőpalásttal rendelkezik, így szublimációs technikával, a transzferpapír könnyedén a bögrére vasalható, gyűrődésmentesen, pár perc alatt.

Ne csak kicsiben gondolkodj!

A mai technikának köszönhetően van lehetőség arra, hogy ne csak kis tárgyak, mint sapka, póló, vagy egérpad nyomtatásban gondolkodjunk. Tekercses hőfixálók segítségével akár lakástextilekre, molinókra lehet egyedi mintát készíteni. Így lehetőség van szérianyomtatásra is. Így készül például egyesületek számára egységes sportmez, vagy egy nagyobb kanapéra egyedi mintás takaró.
Ha megvan, mit szeretnénk, akkor meglepően gyorsan el is készítik számunkra. Így nem kell rá napokat, heteket várni. A fényképes ajándéktárgyakkal nagy sikert aratunk, kicsik és nagyok is örülnek ezeknek a tárgyaknak és akár a munkahelyünket is némileg otthonosabbá tehetjük saját bögrénkkel, gyermekünk fotójával díszített egérpadunkkal.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Augusztus 15. 11:55, csütörtök | PR

A nappali szíve: a dohányzóasztal

A lakásunk, vagy házunk szíve, a társasági élet centruma, a központi élettér kétségkívül a nappali; azon belül is a komfortos kanapé és a hozzá illő dohányzóasztal.

2019. Augusztus 09. 15:40, péntek | PR

Alakformáló fehérneműk egész évben

Karcsúsító fehérneműket régen csak a mennyasszonyi-, vagy báli ruha alatt viselték a hölgyek, azt is nagy titokban, tabuként viselve. Napjainkban viszont a hétköznapok ruhatárában is megtalálható, télen-nyáron.

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.