Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Július 25. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/PMRFK

Egy csésze kávéval bűn- és baleset-megelőzés – FOTÓK

Egy csésze kávéval bűn- és baleset-megelőzés – FOTÓK

Egy csésze kávé mellett bűn- és baleset-megelőzés, valamint áldozatvédelem témakörben kérdezhették a szentendrei rendőröket és a büntetés-végrehajtás munkatársait az érdeklődök a minap.

Police Coffee névvel indult az a projekt, amit a Büntetés-végrehajtási Szervezet Továbbképzési és Rehabilitációs Központjának támogatásával a Szentendrei Rendőrkapitányság tartott még július elején és múlt héten Budakalászon.

Police Coffee - szentendrei rendőrség

A kezdeményezésen kötetlen beszélgetést folytathatnak az érdeklődők a rendőrökkel és a büntetés-végrehajtási területen dolgozó szakemberekkel. A rendezvény célja az, hogy közelebb hozza egymáshoz a hivatásos szerveket és a lakosságot. A szakembereknek különböző kérdéseket tehettek fel bűnmegelőzési, baleset-megelőzési valamint általános rendészeti témakörökben.

Szentendrei rendőrség kötetlen beszélgetés

Legutóbb július 19-én egy budakalászi hipermarket adott otthont a kötetlen beszélgetésnek, ahol három óra alatt közel hatvan kérdezett a rendőröktől és a büntetés-végrehajtás munkatársaitól. A beszélgetés mellé mindenki kapott egy csésze kávét, valamint egy, a projekt nevével és lógójával ellátott pólót.

A legtöbb kérdést a közlekedéssel és az ehhez kapcsolódó változásokkal kapcsolatban kapták a rendőrök, de akadt olyan, aki arra volt kíváncsi, hogy hányan tartózkodnak jelenleg a különböző büntetés-végrehajtási intézetekben, vagy miként előzhető meg, hogy a gyermekük rossz társaságba keveredjen.

Szentendre rendőrség Police Coffee

A Szentendrei Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó különböző helyszíneken a jövőben is beszélgethetnek az érdeklődők kötetlenül, egy csésze kávé mellett a rendőrség munkatársaival. Az egyed időpontokról és helyszínekről hamarosan értesítenek a szervezők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.