Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Szeptember 12. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy csobánkai ház ablakát törte be a két férfi

Egy csobánkai ház ablakát törte be a két férfi

Ahogy arról korábban hírt adtunk, lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentendrei Rk. Bűnügyi Osztályán H. József 22 éves és K. Pál 28 éves csobánkai lakosok ellen.

Egy vagyonvédelmi cég munkatársai érték tetten 2016. szeptember 6-án a délutáni órákban Csobánka egyik családi házánál a 22 éves férfit, aki a ház egyik ablakát betörte, bemászott az ingatlanba és onnan egy laptopot tulajdonított el.

H. Józsefet a helyszínre érkező rendőrök elfogták és előállították a Szentendrei Rendőrkapitányságra. Az elsődleges nyomozási cselekmények eredményeként kiderült, hogy a betörést a 28 éves gyanúsítottal együtt követte el.

K. Pált a rendőrök a bűncselekmény elkövetése után rövid idővel elfogták és őt is előállították a Szentendrei Rendőrkapitányságra.

A nyomozók mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2016. szeptember 9-én elrendelte K. Pál előzetes letartóztatásét. Társa az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.