Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Február 12. 07:26, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/Fotó: police.hu

Elaltatta a nő, majd kirabolta a férfit

Elaltatta a nő, majd kirabolta a férfit

Buszmenetrend után érdeklődött, így terelte el egy férfi figyelmét egy nő Szarvason. Amíg a férfi megnézte, mikor indulnak a buszok, a nő a gyanú szerint altatót kevert az italába, majd amikor elaludt, kirabolta.

Rablás bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy kiskunhalasi nőt. A 26 éves nő több mint egy éve Szarvason él és internetes oldalakon hirdeti, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújt. Egy szarvasi férfi többször is felhívta magához, majd 2019. március 15-én a nő hívta fel telefonon, hogy meg szeretné látogatni. Amikor társával megjelentek lakásán, leültek a konyhában egy italra.

Közben a nő megkérdezte, hogy mikor mennek buszok Kondorosra. A férfi bement a szobába, hogy számítógépen megnézze a menetrendet, aztán újra kiment a konyhába és megitta az italát. Ezután rövid idő alatt elaludt, majd amikor magához tért, akkor látta, hogy hiányzik a mobiletelefonja, a kulcsai és a fagyasztószekrénye is ki van pakolva. A gyanú szerint alkalmi partnere rabolta ki. A nő altató hatású gyógyszert kevert az italába, amíg ő a szobában a menetrendet nézte, aztán amikor elaludt, átkutatta a lakását és több dolgot elvitt. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 26 éves kiskunhalasi nőt február 11-én őrizetbe vette – közölte a rendőrség.

Címkék: elfogás, , rablás, szarvas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.