Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Január 24. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: PMRFK

Elfogtak egy 18 éves pomázi rablót

Elfogtak egy 18 éves pomázi rablót

Elkapták a minap azt a 18 éves férfit, aki a gyanú szerint a pomázi áruháznál hátulról megragadott egy idős nőt és kitépte a nyakából az arany nyakláncát tavaly.

A pomázi férfi még fiatalkorú volt, amikor a bűncselekményt fél évvel ezelőtt elkövette.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 18 éves pomázi férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a fiatal férfi 2014. június 10-én a délelőtti órákban egy pomázi áruháznál hátulról megragadott egy idős nőt és kitépte a nyakából az arany nyakláncát, majd az ékszerrel elfutott a helyszínről.

A szentendrei rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást. Az eljárás során beszerzett adatok és a végrehajtott nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók azonosították a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves férfit.

A helyi fiatalt a rendőrök - azonosítását követően - 2015. január 21-én a lakásában elfogták és a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2015. január 22-én elrendelte az előzetes letartóztatását.

A gyanúsított kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene a további eljárást - fogvatartása mellett - a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Címkék: elfogás, pomáz, rabló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás