Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. December 14. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: Greek Marketing Kft

Elkészültek a szentendrei szennyvíztisztító telep tervei

Elkészültek a szentendrei szennyvíztisztító telep tervei

A DMRV Zrt. a Környezet és Energia Operatív Program keretein belül pályázatot nyújtott be a szentendrei szennyvíztisztító telepfejlesztésének előkészítési munkálataira.

Amelyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium KEOP-7.1.0/11-2013-0034 azonosító számon támogatott. A nettó 61,11 millió Ft összköltségű és 85%-os támogatási aránnyal bíróprojekt-előkészítési szakaszaz Európai Unió és a Magyar Állam finanszírozásával valósult meg.

2015.12.12.DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. SAJTÓKÖZLEMÉNY EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSSAL KÉSZÜLTEK ELASZENTENDREI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ TELEPFEJLESZTÉSI TERVEIA DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság (DMRV Zrt.) a Környezetés Energia Operatív Program keretein belül pályázatot nyújtott be aszentendrei szennyvíztisztító telepfejlesztésének előkészítési munkálataira, melyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium KEOP-7.1.0/11-2013-0034azonosító számon támogatott. A nettó 61,11 millióFt összköltségű és 85%-os támogatásiaránnyal bíróprojekt-előkészítési szakaszaz Európai Unió és aMagyar Állam finanszírozásával valósult meg. Aszentendrei szennyvíztisztító telep,a Szentendre központú agglomerációstelepülések (Szentendre, Pomáz,Csobánka, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Visegrád, Szentgyörgypuszta, Kisoroszi, Pócsmegyer ésSzigetmonostor) szennyvizét fogadja. A telep már jelenleg is túlterhelt, technológiailag elavult, feladatát azelőírt határértéket megközelítve képes csak ellátni. Figyelembe véve a felmerülő további terheléseket, aszennyvíztisztító telep fejlesztése elengedhetetlen.

A teljes sajtóközlemény megtekintése>>

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: