Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Január 15. 17:47, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Előbb kályhát lopott, majd beköltözött a pomázi betörő

Előbb kályhát lopott, majd beköltözött a pomázi betörő

Előbb betört egy pomázi hétvégi házba és ellopta az ott talált régi kályhát, majd két hónappal később visszatért, de akkor már önkényesen be is költözött a házba. A rendőrök vádemelést javasolnak a gyanúsítottal szemben.

T. Péter 25 éves pomázi lakos 2014 szeptemberében – annak érdekében, hogy bejusson az ingatlanba - megrongálta egy pomázi hétvégi ház ajtaját és az ingatlanból eltulajdonított egy régi kályhát. A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított, melynek során a ház ajtaját a hatóság lezárta. 2014. november 1-jén a szomszédos ingatlan tulajdonosa egy ismeretlen férfit látott a lezárt hétvégi háznál, aki oda önkényesen beköltözött, ezért értesítette a rendőrséget. A rendőrök a helyszínen találták T. Pétert, akit elfogtak és a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállítottak, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

T. Péter ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya magánlaksértés, lopás és zártörés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást, melyet a napokban befejezett és a férfi ellen vádemelési javaslattal élt az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén