Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Május 09. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: Blikk

Eltűnt egy fiatal szentendrei lány

Eltűnt egy fiatal szentendrei lány

Családja kétségbeesetten keresi a 18 éves Balogh Kinga Virágot, aki szombaton tűnt el Szentendréről.

Az Eltűnt Emberekért Megoszthatod Facebook csoport leírása szerint a fiatal lány bekísérte a barátját annak munkahelyére, azóta nem tudni róla semmit. Keresték a lány előző barátját is, aki azonban szintén nem elérhető.

Balogh Kinga Virág 18 éves, utolsó ismert tartózkodási helye a szentendrei otthona. A lány 170 centiméter magas, fekete hajú és különös ismertetőjele, hogy korábbi égési sérülésből számrazó hegek vannak az arcán.

Ruházata: fekete testhez simuló nadrág, világos színű kabát, fekete topán.

A lány alkoholt, drogot nem fogyaszt, gyógyszert nem szed. Eltűnését a rendőrségen is bejelentették már. Aki tud róla valamit, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy az ingyenesen hívható Telefontanú 06-80-555-111 -es, zöld számán.

Fotó: Eltűnt emberekért-megoszthatod (facebook.com)

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.