Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Október 22. 08:34, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Emberölési kísérlet Dömösön – így gázolt szándékosan a gyanúsított - VIDEÓ

Emberölési kísérlet Dömösön – így gázolt szándékosan a gyanúsított - VIDEÓ

Gázolásig fajult az önkormányzat és parkolót bérlő közt zajló jogvita Dömösön a hétvégén. A bérlő szemtanúk és a videó szerint szándékosan a parkolóban tartózkodó helyiek közé hajtott és elütött két ott állót.

Szóváltás előzte meg a bűncselekmény elkövetését Dömösön vasárnap délelőtt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértettek vitatkoztak K. L-lel, amely után a férfi beült a személygépkocsijába és járművét a sértettek felé kormányozta. A férfi erőteljes gázt adott, felhajtott a Táncsics utca és Kossuth Lajos utca kereszteződésénél található füves területre és elütötte a sértetteket, akik az ütközés következtében megsérültek. Mindkettőt kórházba szállította a mentő. Az 59 éves férfit a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatását követően K. L-t a rendőrség őrizetbe vette. Ellene több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Már jó ideje zajlik a jogvita a dömösi önkormányzat és a parkolót bérlő között, azt azonban senki sem gondolta, hogy idáig fajul a helyzet. A bérlő vállalkozó autóval szándékosan a parkolóban állók közé hajtott és elütötte Szilágyi Gábor alpolgármestert valamint egy közterület-felügyelőt.

A sérültekhez mentőt kellett hívni, az alpolgármester ugyanis a fején és két lábán is megsérült, míg a közterületes átesett a motorháztetőn. Szemtanúk szerint az ütközéskor az alpolgármester olyan erővel csapódott a szélvédőnek, hogy betört. Az esetet nemcsak több helyi látta, hanem az önkormányzat térfigyelő kamerája is rögzítette.

További részletek Dömös Facebook oldalán található ITT és ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.