Városlista
2021. január 28, csütörtök - Károly,

Hírek

2014. Május 24. 08:16, szombat | PR
Forrás: (x)

Érdekes és izgalmas főzőkurzusok és gasztroélmények Szentendrén

Érdekes és izgalmas főzőkurzusok és gasztroélmények Szentendrén

2014. március közepén nyitotta meg kapuit az Ínyencház Főzőiskola Szentendrén. Nevét tekintve valóban egyrészt tanulni, fejlődni jöhetnek el a főzésben kevésbé jártas, ám annál lelkesebb hölgyek, urak.

Ám az intézmény sokkal inkább egy kis Gasztroműhely, Alkotóklub szerepét kívánja betölteni, ahova szórakozni, pár gasztroélményben gazdag órát eltölteni jöhetnek el a kikapcsolódni, feltöltődni vágyók. Mert főzni öröm, együtt főzni pedig még nagyobb élvezet!

Nemcsak egyéni, csoportos programokra is alkalom nyílik a szentendrei főzőiskolában. Remek lehetőség egy céges csapatépítésre, leány- vagy legénybúcsúra, vagy akár felnőtt- vagy gyermek születésnapi bulira egy közös főzőcskézés. Nemcsak magát a főzés élményét, hanem emellett még sok remek opcionális kapcsolódó programlehetőséget kínálunk ezen események emlékezetesebbé tételére.

Ahogy minden hónapban, úgy májusban is sok érdekes és izgalmas főzőkurzussal várjuk vendégeinket.
Alap főzőkurzusunkon a főzelékek, hideg-, meleg mártások és a hidegkonyha művészetébe engedünk betekintést. Tematikus kurzusaink közül a nemzetközi konyhák kipróbálására, megismerésére vagy azoknak, akik már ismerik és nagyon kedvelik az adott ételeket, lesz olasz (eredeti, olasz szakáccsal), görög, török, marokkói, mexikói és ázsiai főzőkurzus.


Gasztroélmények az Ínyencházban Szentendrén

Ezen kívül a hozzánk látogatók elmélyedhetnek a rákok, tintahalak elkészítésének rejtelmeiben. Lesznek partyfalatok, ha éppen egy kerti bulit szeretnétek feldobni különleges ételekkel De eljöhettek egy igazi pasifogó lakomára ahol megtanulhatjátok a markáns ízű ételek, karakteres fűszerhasználat titkát.
A hónap végén pedig a kávé szerelmeseinek barista kurzust szervezünk.
Egészségkonyhánk kínálatából a paleo-, a gluténmentes, a lúgosító- és nyers ételek elkészítésével ismerkedhetnek vendégeink.
A desszertek kedvelőit a jól ismert amerikai édességek, a felvert sütemények, piskóták és a karamellás bonbonok világába repítjük el.
A gyerekeknek pedig anyával együtt készíthető cupcake (minitortácska) csodákat, vagy a gyorskaják egészséges változatát mutatjuk be. Ráadásul június közepétől a gyerekeket nyári főzőtáborba várjuk, ahol izgalmas tematikákon keresztül játékos formában ismerkedhetnek a konyhaművészet trükkjeivel.

Bővebb információ és egyéb részletek: www.inyenchaz.hu

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 26. 16:51, kedd | PR

Innovatív szoftvereket fejlesztett a Jánosik és Társai Kft.

Speciális, innovatív szoftvereket fejlesztett ki és vezetett be a Jánosik és Társai Kft. Ezek segítségével pontosan nyomon követhetik és ellenőrizhetik a megrendelők a cég által elvégzett munkákat.

2021. Január 07. 17:22, csütörtök | PR

Titkos cégek a lakásodban, amikről talán még nem is hallottál

Vannak cégnek, amiknek a csapból is folyik a reklámja. Aztán vannak olyanok, amiről keveset hallunk, de nincs a lakásnak olyan pontja, ahol nem élvezzük áldásos tevékenységüket. Mutatunk egyet, induljon a keresés!

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2021. Január 28. 06:00, csütörtök | Külföld

Ellenőrzik az oltóhelyeket a jogosulatlan páciensek kiszűrésére Romániában

Vlad Voiculescu román egészségügyi miniszter ellenőrzéseket rendelt el az oltóközpontokban, miután kiderült, hogy több mint ezerháromszáz személy jogosulatlanul, soron kívül oltatta be magát.