Hírek
2014. Május 24. 08:16, szombat |
PR
Forrás: (x)
Érdekes és izgalmas főzőkurzusok és gasztroélmények Szentendrén

2014. március közepén nyitotta meg kapuit az Ínyencház Főzőiskola Szentendrén. Nevét tekintve valóban egyrészt tanulni, fejlődni jöhetnek el a főzésben kevésbé jártas, ám annál lelkesebb hölgyek, urak.
Ám az intézmény sokkal inkább egy kis Gasztroműhely, Alkotóklub szerepét kívánja betölteni, ahova szórakozni, pár gasztroélményben gazdag órát eltölteni jöhetnek el a kikapcsolódni, feltöltődni vágyók. Mert főzni öröm, együtt főzni pedig még nagyobb élvezet!
Nemcsak egyéni, csoportos programokra is alkalom nyílik a szentendrei főzőiskolában. Remek lehetőség egy céges csapatépítésre, leány- vagy legénybúcsúra, vagy akár felnőtt- vagy gyermek születésnapi bulira egy közös főzőcskézés. Nemcsak magát a főzés élményét, hanem emellett még sok remek opcionális kapcsolódó programlehetőséget kínálunk ezen események emlékezetesebbé tételére.
Ahogy minden hónapban, úgy májusban is sok érdekes és izgalmas főzőkurzussal várjuk vendégeinket.
Alap főzőkurzusunkon a főzelékek, hideg-, meleg mártások és a hidegkonyha művészetébe engedünk betekintést. Tematikus kurzusaink közül a nemzetközi konyhák kipróbálására, megismerésére vagy azoknak, akik már ismerik és nagyon kedvelik az adott ételeket, lesz olasz (eredeti, olasz szakáccsal), görög, török, marokkói, mexikói és ázsiai főzőkurzus.
Ezen kívül a hozzánk látogatók elmélyedhetnek a rákok, tintahalak elkészítésének rejtelmeiben. Lesznek partyfalatok, ha éppen egy kerti bulit szeretnétek feldobni különleges ételekkel De eljöhettek egy igazi pasifogó lakomára ahol megtanulhatjátok a markáns ízű ételek, karakteres fűszerhasználat titkát.
A hónap végén pedig a kávé szerelmeseinek barista kurzust szervezünk.
Egészségkonyhánk kínálatából a paleo-, a gluténmentes, a lúgosító- és nyers ételek elkészítésével ismerkedhetnek vendégeink.
A desszertek kedvelőit a jól ismert amerikai édességek, a felvert sütemények, piskóták és a karamellás bonbonok világába repítjük el.
A gyerekeknek pedig anyával együtt készíthető cupcake (minitortácska) csodákat, vagy a gyorskaják egészséges változatát mutatjuk be. Ráadásul június közepétől a gyerekeket nyári főzőtáborba várjuk, ahol izgalmas tematikákon keresztül játékos formában ismerkedhetnek a konyhaművészet trükkjeivel.
Bővebb információ és egyéb részletek: www.inyenchaz.hu
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2025. Április 26. 09:04, szombat | PR
A Jánosik Kft. újjáépíti a Rákóczi-tábort
Megújul a sátoraljaújhelyi Rákóczi-tábor: a beruházás keretében négy korszerű új épület, valamint egy teljesen új étkező részleg valósul meg, összesen csaknem 2500 négyzetméteren.
2025. Április 26. 08:11, szombat | PR
Badacsonyi Loccsanás Húsvétkor
Kevés ember merészkedik be a Balatonba tavasszal és még kevesebb, aki a Balaton vízével locsolkodik Húsvétkor. Badacsonyban a kettő ötvözetét találták ki Húsvéthétfőre.
2025. Április 14. 09:26, hétfő | PR
A megújuló energia és az ingatlanfejlesztés húzza a zöldhiteleket
a K&H mind a vállalati, mind a lakossági zöld hitelek piacán 20 százalékos részesedéssel bír
2025. Április 03. 13:28, csütörtök | PR
Kár bedőlni mindennek, amit az MI mond
az óvatosság indokolt