Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Május 24. 08:16, szombat | PR
Forrás: (x)

Érdekes és izgalmas főzőkurzusok és gasztroélmények Szentendrén

Érdekes és izgalmas főzőkurzusok és gasztroélmények Szentendrén

2014. március közepén nyitotta meg kapuit az Ínyencház Főzőiskola Szentendrén. Nevét tekintve valóban egyrészt tanulni, fejlődni jöhetnek el a főzésben kevésbé jártas, ám annál lelkesebb hölgyek, urak.

Ám az intézmény sokkal inkább egy kis Gasztroműhely, Alkotóklub szerepét kívánja betölteni, ahova szórakozni, pár gasztroélményben gazdag órát eltölteni jöhetnek el a kikapcsolódni, feltöltődni vágyók. Mert főzni öröm, együtt főzni pedig még nagyobb élvezet!

Nemcsak egyéni, csoportos programokra is alkalom nyílik a szentendrei főzőiskolában. Remek lehetőség egy céges csapatépítésre, leány- vagy legénybúcsúra, vagy akár felnőtt- vagy gyermek születésnapi bulira egy közös főzőcskézés. Nemcsak magát a főzés élményét, hanem emellett még sok remek opcionális kapcsolódó programlehetőséget kínálunk ezen események emlékezetesebbé tételére.

Ahogy minden hónapban, úgy májusban is sok érdekes és izgalmas főzőkurzussal várjuk vendégeinket.
Alap főzőkurzusunkon a főzelékek, hideg-, meleg mártások és a hidegkonyha művészetébe engedünk betekintést. Tematikus kurzusaink közül a nemzetközi konyhák kipróbálására, megismerésére vagy azoknak, akik már ismerik és nagyon kedvelik az adott ételeket, lesz olasz (eredeti, olasz szakáccsal), görög, török, marokkói, mexikói és ázsiai főzőkurzus.


Gasztroélmények az Ínyencházban Szentendrén

Ezen kívül a hozzánk látogatók elmélyedhetnek a rákok, tintahalak elkészítésének rejtelmeiben. Lesznek partyfalatok, ha éppen egy kerti bulit szeretnétek feldobni különleges ételekkel De eljöhettek egy igazi pasifogó lakomára ahol megtanulhatjátok a markáns ízű ételek, karakteres fűszerhasználat titkát.
A hónap végén pedig a kávé szerelmeseinek barista kurzust szervezünk.
Egészségkonyhánk kínálatából a paleo-, a gluténmentes, a lúgosító- és nyers ételek elkészítésével ismerkedhetnek vendégeink.
A desszertek kedvelőit a jól ismert amerikai édességek, a felvert sütemények, piskóták és a karamellás bonbonok világába repítjük el.
A gyerekeknek pedig anyával együtt készíthető cupcake (minitortácska) csodákat, vagy a gyorskaják egészséges változatát mutatjuk be. Ráadásul június közepétől a gyerekeket nyári főzőtáborba várjuk, ahol izgalmas tematikákon keresztül játékos formában ismerkedhetnek a konyhaművészet trükkjeivel.

Bővebb információ és egyéb részletek: www.inyenchaz.hu

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.