Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Augusztus 24. 13:43, péntek | PR

Ez az 5 dolog segít, hogy a sminked egész nap matt maradjon

Ez az 5 dolog segít, hogy a sminked egész nap matt maradjon

A nyári kánikulában szinte lehetetlen kihívásnak tűnik, hogy sminkünk egész nap kitartson. Íme, 5 hasznos tanács, amellyel még a problémásabb bőrűeknek is sikerülhet megőrizni a szép, matt hatást.

1. A szép smink az ápolt bőrrel kezdődik
A teafaolaj az egyik leghatásosabb természetes megoldás a tiszta, pattanásmentes és matt bőrért. A The Body Shop Teafaolajos arcápolója a zsírosabb, problémásabb bőrtípusúaknak is hatékony segítséget nyújt a bőr ápolásához és tisztántartásához. Ezekben a termékekben kiemelkedő minőségű, Közösségi Kereskedelemből származó organikus teafaolaj található, melyet kézzel szedett és 12 órán belül feldolgozott teafalevelekből nyernek ki. Az arcápoló rendszeres használata széppé és egészségessé teszi a bőrt, s ez a lehető legjobb kiindulási pont, akármilyen sminkben is gondolkodjunk.

2. Használj csillogásmentes, hosszantartó és légies fedésű alapozót
Válassz olyan alapozót, amely nem tömíti el a pórusokat, nem nehezíti el a bőrt, viszont matt és hibátlan hatást kölcsönöz a bőrnek. A Matte clay alapozó például 100% vegán és érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Rhassoul agyag és Közösségi Kereskedelmi teafaolaj tartalmának köszönhetően a pattanások megelőzésében is segít.

3. Élvezd a tiszta és hibátlan bőr élményét egy jó korrektorral
A 100% vegán Matte Clay korrektor az alapozóhoz hasonlóan tökéletes fedést nyújt és alkalmas a sötét karikák és a bőrhibák elfedésére is. Közösségi Kereskedelemből származó fertőtlenítő teafaolajat, nyugtató aloe verát és hidratáló szójaolajat, valamint ghassoul agyagot tartalmaz, nem nehezíti el a bőrt, nem kenődik el, viszont hosszantartó fedést biztosít.

4. Használj sminkfixáló púdert a hosszantartó matt hatásért
A Matt Clay púder alapozó Közösségi Kereskedelmi teafaolajjal gazdagított formulájával biztosít erős, matt hatású fedést úgy, hogy közben nem tömíti el a pórusokat és hagyja levegőzni a bőrt. A termék a teafaolaj mellett ghassoul agyagot is tartalmaz, s ez elősegíti, hogy a smink a nap végéig matt legyen. 6 különböző árnyalatban elérhető, amelyek tökéletesen passzolnak a Matte Clay alapozóhoz és korrektorhoz.

5. Megbízható, vízálló sminkekkel extrém körülmények között is maradj csinos
Úgy nyaraláskor a tengerparton, mint a hőségben való outdoor edzések közben nehéz megőrizni friss, üde megjelenésünket és bármilyen fajta sminket. Az erősen pigmentált, szempilla hosszabbító és kiemelő szempillaspirál tökéletes megoldást kínál ezekre a problémákra. Nem kenődik el, nem pereg le, izzadság és vízálló, így egész nap a helyén marad, még edzés közben is. Vízalapú formulája környezetbarátabb a hagyományos vízálló formuláknál, szilikonmentes, így könnyebb lemosni és viselni is jobb érzés. A Brow Sport szemöldökformázó szintén izzadság- és vízálló. Nem maszatolódik és a vékony, ferdevégű, filces applikátornak köszönhetően nagyon precízen lehet használni. Nem tartalmaz sem petrolatumot, sem ásványi olajat, érzékeny bőrre is kiváló.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.