Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. November 24. 15:01, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Fábry az összeomlás szélén?

Fábry az összeomlás szélén?

Közeli ismerősei, munkatársai aggódnak Fábry Sándorért. Szerintük ugyanis a showman borzalmasan nehezen viselné, ha nem folytatódna a showja és csupán az otthoni teendőkről szólna az élete a jövőben.

Mindig is a szórakoztatás, a munka, a színpad volt Fábry Sándor élete. Kevés ember mondhatja el magáról, hogy a munkája nem csupán a szenvedélye, de olyan jó is benne, hogy azzal hosszú-hosszú éveken milliók arcára csaljon mosolyt. Fábry ilyen. Legalábbis egyelőre úgy tűnik, hogy ilyen volt. A showman műsora ugyanis továbbra is pihenőpályán hever, nem tudni, hogy visszakerül-e az RTL Klub képernyőre, vagy esetleg a közszolgálati tévén jelentkezik újra... Rengeteg a kérdés a műsor körül, a producer, Kovács Kristóf ugyan bizakodik, de a tény mellett nem lehet elmenni: nincs képernyőn a műsor és igen nagy a csend körülötte.

Ismerősei, közeli kollégái szerint Fábrynak mindenképp képernyőre kell kerülnie, hiszen neki lételeme a szereplés.

"Ha nem szerepelhet, abba kisebb túlzással belehal. Imádja a családját, valósággal szerelmes a lányába, de ennek ellenére dolgoznia is kell, szüksége van elfoglaltságra, sikerre, anélkül összeomolhat" - mesélte egy közeli kollégája a storyonline-nak.

Címkék: fábry sándor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.