Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2014. Október 11. 06:00, szombat | PR
Forrás: (x)

Fantasztikus gyermek főzőtáborok után újra izgalmas gasztro-kurzusok az Ínyencházban

Fantasztikus gyermek főzőtáborok után újra izgalmas gasztro-kurzusok az Ínyencházban

Mozgalmasan telt a nyár az Ínyencház Főzőiskolában. A gyermek főzőtáborokban fantasztikus kis kukták kevertek-kavartak, sütöttek-főztek, kreatívkodtak. Most ősszel pedig folytatódnak a különleges és izgalmas kurzusok.

Az első héten színek szerint főztek az Ínyencház kis kuktái, akik mindezt megkoronázták sok-sok hasznos vagy finom kreatív konyhai ténykedéssel. A második héten pedig ünnepi alkalmakra készülődtek a tábor résztvevői.

Nagyon sok lelkes, rendkívül ügyes és tehetséges kis szakácsunk volt. Volt, akit már visszatérő vendégként üdvözölhettünk, volt, aki a barátnőjével közösen látogatott el hozzánk, más a testvérével közösen érkezett és volt, aki a XVI. kerületből utazgatott minden nap hozzánk. Voltak sütésben gyakorlott nagylányok és voltak ínyenc fiúcskák. Azóta is kapjuk a sok színes élménybeszámolót tőlük, illetve a szülőktől, milyen finomságokkal lepik meg azóta is a családot és mennyire sokat tágult gasztronómiai ízlésük és érdeklődésük. Ezeknek mind nagyon örülünk, hiszen ez volt a cél, hogy ne csak egy mindenki számára kellemes egy hetet töltsünk el együtt, hanem hogy útmutatást, segítséget, szélesebb konyhatechnológiai ismereteket és színesebb ízlésvilágot nyissunk meg számukra” - fejtette ki Kovács Krisztina.

Fantasztikus gyermek főzőtáborok után újra izgalmas gasztro-kurzusok az Ínyencházban

Az Ínyencház vezetője hozzátette, hogy sok inspirációt, ötletet kaptak a gyerekektől ők is, így ősztől az eddig megszokott gyerekkurzusok új témákkal bővülnek, úgy mint a nagymamák konyhájából származó süteménycsodák, a házi pékműhely kurzus vagy a gyerekeknek szóló koktéltanfolyam. Persze a tavaszi sikeres és közkedvelt órákat is újra meghirdeti az Ínyencház, mint például az olasz tésztakurzust vagy az egészséges gyorskajákat.

Természetesen ősztől a felnőtteknek is újra megnyitja kapuit az Ínyencház, akiknek szintén újdonságokkal szeretnénk kedveskedni. Lesz kenyérsütő kurzus hagyományosabb és nemzetközi kivitelben. Lesz ismét koktél- illetve kávés kurzusunk, mely során képzett mixer- illetve barista avatja be az érdeklődőket a koktélok és a kávék világába.

Műkedvelő hedonistánk is újra színre lép, és az ázsiai, mexikói konyhával ismerteti meg vendégeinket, emellett a rákok, tintahalak elkészítésének rejtelmeibe is elkalauzolja az érdeklődőket. Sőt, aki egy igazi pasifogó menüt szeretne elsajátítani, annak is tudunk mit ajánlani!” - folytatta Kovács Krisztina.

Fantasztikus gyermek főzőtáborok után újra izgalmas gasztro-kurzusok az Ínyencházban

Ezeken kívül más nemzetek konyhájába is betekintést ad az Ínyencház, mint például a török, görög, marokkói, de egyéb meglepetésekkel is készülnek a házigazdák, amikre hamarosan fény derül.

Emellett az Egészségkonyha továbbra is várja a jelentkezőket. Ismét lesz paleo és gluténmentes kurzus, de a tejallergiásoknak is kínálnak majd speciális menüsort.
Elfoglalt, sokgyerekes anyukáknak pedig gyors, egészséges, könnyen elkészíthető vacsoratippekkel készülnek és ezeken kívül még sok-sok érdekes és izgalmas kurzusötlettel találkozhatnak az Ínyenházba látogatók.

Fantasztikus gyermek főzőtáborok után újra izgalmas gasztro-kurzusok az Ínyencházban

„Augusztus végén az éjjel-nappal Szentendre keretén belül egy kertmozi gasztrofilm-vetítésén biztosítottuk az enni- és innivalót a látogatóknak, de ősszel a szentendrei városi rendezvényeken is találkozhatnak az érdeklődők az Ínyencházzal. Szeptember 6-án pedig a szintén Szentendrén megrendezendő nagyszabású Egészségnapon, melyen egészséges alapanyagokból készült különleges étel- illetve italkóstolóra lesz majd lehetőség” - fűzte hozzá az Ínyencház vezetője.

Bővebb információ és egyéb részletek: www.inyenchaz.hu

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 07. 17:22, csütörtök | PR

Titkos cégek a lakásodban, amikről talán még nem is hallottál

Vannak cégnek, amiknek a csapból is folyik a reklámja. Aztán vannak olyanok, amiről keveset hallunk, de nincs a lakásnak olyan pontja, ahol nem élvezzük áldásos tevékenységüket. Mutatunk egyet, induljon a keresés!

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2021. Január 20. 17:06, szerda | Külföld

Nyárig a szlovén lakosság 70 százalékát beoltanák

A kedvező járványügyi helyzet miatt enyhíthetnek a korlátozásokon Szlovéniában, például újraindulna a tanítás, Janez Jansa miniszterelnök bejelentése szerint pedig a nyár elejéig a lakosság 70 százalékát is beoltanák.

2021. Január 20. 16:01, szerda | Belföld

Három hét múlva fizetik a 13. havi nyugdíj első részletét

Három hét múlva, február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.