Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Március 03. 07:37, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/MTI

Felborult egy autó, egy másik oszlopnak csapódott a Szentendrei úton - VIDEÓ

Felborult egy autó, egy másik oszlopnak csapódott a Szentendrei úton - VIDEÓ

Két csúnya baleset is történt a hétvégén a Szentendrei úton. A két esetben egy ember sérült, a helyszínelés és a sávlezárások miatt azonban jelentős torlódások alakultak ki az érintett útszakaszokon.

Felborult egy személyautó az Árpád híd Szentendrei út felé vezető felüljáróján még péntek délután, a balesetben egy ember megsérült - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője ezt azzal egészítette ki, hogy a felüljárón két autó ütközött, emiatt borult fel az egyik. Dudás-Kanyog Andrea, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a felfelé vezető két sávból egy volt csak járható, ezért nagy torlódás alakult ki a környéken. A műszaki mentést a fővárosi tűzoltók végezték.

Ugyancsak a szentendrei úton szintén pénteken kidöntött egy autó egy oszlopot. A fővárosból kifelé vezető oldalon történt baleset, de ezzel együtt mindkét oldalon csak egy sáv volt járható, emiatt pedig óriási dugók alakultak ki. Az autó egyébként teljesen összeroncsolódott, ennek ellenére a sofőr a saját lábán szállt ki belőle.

Kapcsolódó cikk:
Gondatlan baleset - szemtanút keres a szentendrei rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben