Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Január 15. 08:39, kedd | Bulvár
Forrás: Bors

Feljelentették Schobert Norbit, míg kórházban feküdt

Feljelentették Schobert Norbit, míg kórházban feküdt

Ismét hatósági vizsgálat folyik Schobert Norbi ellen, akit akkor jelentettek fel, amikor éppen a kórházban lábadozott. A szívével műtött fitneszguru szerint vetélytársai ezzel az egész piacnak ártanak.

Megszokta már Schobert Norbi, hogy folyamatosan feljelentgetik, azt azonban nem hitte, hogy a tehetetlenségét is kihasználják. Most éppen azzal támadják, hogy termékei nem szénhidrátszegények, és nem segítenek a cukorbetegség megelőzésében. Az illetékes hatóság már vizsgálódik az ügyben.

Éppen akkor történt a feljelentés, amikor az intenzíven haldokoltam, a hivatalos papírt pedig akkor kaptam kézhez, amikor kijöttem a kórházból. Ha meghalok, a temetésem szervezése mellett még ez az ügy is Réka nyakába szakad” – mondta a Borsnak Norbi.

A szívével műtött fitneszguru nem akarja elárulni, melyik hatóság vizsgálódik nála, ugyanis nem szeretné, ha úgy tűnne, hogy a sajtón keresztül akarja befolyásolni a döntéshozókat.

A vetélytársaim, akik a fogyókúráspiacon szeretnének előretörni, mindent megpróbálnak, hogy ellehetetlenítsenek” – mondja Schobert Norbi.

Nem veszik észre, hogy hülyeség, amit csinálnak, mert ezzel a harccal az egész piac megítélését rombolják. Sok embernek szúrja a szemét a sikerünk, de a munkát kevesen látják mögötte. Mondhatni megállás nélkül, éjjel-nappal dolgozunk”.

Norbi előtt még a kórházi ágyában fekve is ott volt a számítógép, és sokat telefonálgatott, csak az intenzív osztályon volt némi „nyugalma”.

Egyszerűen embertelen, hogy amikor valaki fél lábbal a sírban van, akkor is akadnak, akik belerúgnának” – tette hozzá Norbi, aki tegnap a szentendrei utakról is kifejtette véleményét.

A fitneszguru persze nem adja fel a harcot, folytatja tovább a munkáját, világmárkát szeretne építeni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).