Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Január 18. 08:09, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Felnőttmegőrző – Társasjátékos Klub Szentendrén

Felnőttmegőrző – Társasjátékos Klub Szentendrén

Havonta egy alkalommal várja az érdeklődőket februártól szombatonként 10-18 óráig a Felnőttmegőrző – Társasjátékos Klub a Dunaparti Művelődési Házban Szentendrén.

Rendkívül jó közös szórakozási és időtöltési lehetőséggel, Felnőttmegőrző elnevezéssel Társasjátékos Klubbal várja február elejétől a Dunaparti Művelődési Ház az érdeklődőket. A részvétel az alkalmakon ingyenes és bárki látogathatja, akár saját kedvenc játékokkal, amihez könnyedén lehet játékos partnert találni a klubban.

A szervezők szerint a játékosok természetesen mehetnek üres kézzel, saját játék nélkül is, ugyanis remek társasjátékok sorát fogják találni minden alkalommal.
Alkalmak
Február 8.
Március 8.
Április 12.
Május 3.
Június 7.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 10. 15:24, péntek | Életmód

Átadták a megújult KRESZ-parkot a Városligetben

A Liget Budapest Projekt részeként megújult a KRESZ-park és környezete a Városligetben. A közlekedési helyzeteket játékosan bemutató parkot Lázár János építési és közlekedési miniszter adta át pénteken.

2024. Május 10. 14:32, péntek | PR

Raktár bérlés az agglomerációban – gördülékeny áruforgalom bárhonnan

A kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára a siker egyik legfontosabb alappillére az azonnal hozzáférhető árukészlet.

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).