Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. December 03. 08:16, szerda | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Felújítás után újra lesz bankautomata Püspökmajoron

Felújítás után újra lesz bankautomata Püspökmajoron

Miután a Concerto-program keretében megújulnak a Hamvas Béla utca 2-10 társasházak, újra üzemelni fog a Püspökmajori Klub Könyvtárnál lévő bankautomata.

Folytatódnak az öt évvel ezelőtt elkezdődött uniós pályázat, a Concerto-program fejlesztései Szentendrén, melynek célja a város energiafogyasztásának racionalizálása. Az öt milliárd forintos program következő lépcsőfokaként a Hamvas Béla utca 2-10. épülete újul meg – írtuk mindezt még a nyáron.

A társasház energetikai korszerűsítését – külső homlokzat hőszigetelését, műanyag nyílászárócseréjét, napkollektorok felszerelését – és új erkélyek kialakítását követően pedig – sokak kérdésére válaszolva – újra működni fog a Püspökmajori Klub Könyvtárnál lévő ATM bankautomata.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt