Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Január 27. 08:08, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu

"Felvágom az ereimet!" - Kőkemény lesz az új show

Valóságshow-kkal és tehetségkutatókkal teletűzdelt világunkban kénytelen magasra tenni a mércét a hatodik Megasztár, ha hétről hétre nézők millióit akarja a képernyő elé ültetni.

Benéztünk a kulisszák mögé, hogy elmondhassuk: lesz itt néznivaló bőven!

Január utolsó napjait tapossuk, a hatodik Megasztár pedig küszöbön áll. Február 10-én indul az új show, melynek nem titkolt célja, hogy megtalálja a 2012-es Év Hangját. Önmagát sztáralkatnak képzelő jelentkezőkből idén sincs hiány, a hangulat fergeteges, a beszólások kemények, a négytagú zsűri pedig hozza az elvárt szintet.
- Az első forgatási napot megelőző héten sülve-főve együtt voltunk mi négyen, így mire elkezdődött a forgatás, fergeteges hangulat kerekedett köztünk - mesélte lapunknak Bochkor Gábor, aki felelősségteljes feladatnak érzi a tehetségek felkutatását. - Az első napokban meg kellett állapodnunk abban, hogy mi lesz a mérce, mihez mérjük a jelentkezők tehetségét. Legyen maga a világszínvonal a mérce? Ez nehezen elvárható. Igaz, minden tehetségkutatóban felbukkannak olyan tehetségek, akikből előhozható a világszínvonal, de senki se várja Robbie Williams-t esténként. Olyan előadókat várjunk, akikben benne van Robbie Williams tehetsége - folytatta a rádiós műsorvezető.

- Ez egy furcsa feladat, ugyanakkor nagy felelősség. Hogy mit látsz meg valakiben, és meglátod-e azt, amit kell, akkor is, ha nem tökéletesen énekel el valamit, de megvan benne az a plusz, ami ehhez a pályához kell. A mi döntésünk sokak életében sorsfordító lehet - tette hozzá Bocsi.

Valóban. Már harmadik napja zajlott a hatodik Megasztár válogatója, amikor betekinthettünk a kulisszák mögé, ahol a zsűri minden egyes előadónak megadta a három perc szereplési időt, a bizonyítás lehetőségét, majd a harmadik napon is fáradhatatlanul, korrekten értékelték a produkciókat. Igaz, legtöbbjük mosolyt csalt mindannyiunk arcára, voltak azonban olyan jelentkezők is, akik kategorikusan megosztották a zsűrit.

És mi van azokkal, akik a korábbi szériákat csak a zsűri beszólásai és reakciói miatt nézték? Nos, nekik idén sem kell csalódniuk, hiszen nemcsak Bochkor Gábor és Bereczki Zoltán, de Falusi Mariann is odaszól egy-egy keményebbet a megszeppent sztárjelöltnek, ha kritikán aluli a produkció. A legfájóbb mondatokat azonban valószínűleg Mester Tamástól várhatjuk idén, aki valósággal kiosztja a színpadon állót, ha arról van szó.

"Ezt komolyan nem hiszem el! Most ezt te komolyan csináltad? Zöldet nyomtál neki, erre a szégyenre? Szánalmas" - fakadt ki ottlétünkkor Mester, majd a színpadon állóhoz fordult. "Ne haragudj, de ez a szakma legalja volt, érzelem és lélek nélkül. Komolyan mondom, azt hittem, felvágom az ereimet. Nem attól lesz jó egy produkció, hogy van benne hang, ami netalán még tiszta is, hanem a lélektől. Ebben pedig semmi ilyen nem volt" - fogalmazott a zsűri, majd hazaküldte a jelentkezőt.

Nem kell tehát attól tartanunk, hogy túl puha zsűrit választott a hatodik szériához a TV2. De hogy ki lesz az a tizenkettő, aki színpadra állhat az Év Hangja címért? Február 10-én kiderül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára