Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Április 18. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: Propeller

Férfi támadt egy családra a szentendrei Duna parton

Férfi támadt egy családra a szentendrei Duna parton

Az esetre egy kiírás hívta fel a figyelmet a Szentendre Blogol nevű facebook csoportban.

"FIGYELEM !! A régi napórásház környékén valamilyen déli nyelven beszélő külföldi kinézetű férfi (albán vagy török kinézetű) megtámadott minket este, Támadását hárítottuk, de mások is veszélyben lehetnek. Mindenki körültekintően közlekedjen ezen a szakaszon." – olvasható a kiírás.

A felhívásra többen reagáltak, kérdezték, hogy miért nem szólt a család a rendőrségnek?

"Feleségemmel, kisfiunkkal a Napórásházhoz közel a Duna parton ültünk a padon, mire teljesen váratlanul iszonyat gyorsan odarohant hozzánk a hátunk mögül ez a férfi, Torka szakadtából ordítozott ökleit rázta felénk. Nagyon fenyegető agresszív volt, ha nem pattanunk fel a padról szinte biztos, hogy fejbe vág minket. Mi hasonló vehemenciával támadtunk vissza, erre elvonult, de végig kiabált, fenyegetőzött az öklével. Egy ilyen váratlan agresszió esetén hirtelen azt sem tudja az ember, hogy éppen mi történik, az, hogy ott volt mellettünk a kisfiunk az meg csak nehezíti a védekezést. Csak azért nem hívtuk a rendőrséget, mert nem történt fizikai támadás, de a gyerek így is nagyon megijedt" – szól a sztori folytatása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.