Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Augusztus 26. 09:45, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Fesztiválok, sportágválasztó, film Szentendréről – Heti hírek

Fesztiválok, sportágválasztó, film Szentendréről – Heti hírek

Hétvégén vár a Szentendre Éjjel-Nappal rendezvény, valamint keretében a Művészet és Mámor Borfesztivál. Jövő héten pedig Nagy Sportágválasztó lesz a Postás strand területén. Hírösszefoglaló!

Szentendre Éjjel-Nappal
Idén már nyolcadik alkalommal, kulturális és gasztronómiai programokkal várja az érdeklődőket a nyár utolsó hétvégéjén, augusztus 30-án, 31-én és szeptember elsején Szentendre Éjjel-Nappal rendezvény.

Művészet és Mámor Borfesztivál Szentendrén
Több mint 20 pincészet, gasztronómiai élmények, koncertek, gyerekprogramok, különleges szórakozási lehetőségek, mindezek várnak ránk a Művészet és Mámor Bor- és Gasztrofesztiválon Szentendrén augusztus utolsó hétvégéjén.

Idén már Szentendrén is lesz Nagy Sportágválasztó
Több mint 40 kipróbálható sportág egy helyszínen, edzőkkel, élsportolókkal, szakmai tanácsadással, mindezek várják az érdeklődőket hamarosan a díjmentes, első Szentendrei Nagy Sportágválasztón.

Volkswagen Transporter Találkozó Szentendre

Örök klasszis VW-kisbuszok találkozója Szentendrén
Volkswagen Transporterek tulajdonosai találkoznak Szentendrén szeptember 13-án, 14-én és 15-én a Pap-szigeten. A családi rendezvényen egyedi megjelenésű régi és új Transportereket láthatunk a számtalan program mellett.

Rendezzünk együtt filmet Szentendréről! - VIDEÓ
Egy új, rendkívül ötletes kezdeményezés indult az interneten, amelyre ötleteket várnak az ötletgazdák arra, hogy milyen helyszínen, mikor forgassanak szép felvételeket Szentendréről. Már a felhívás videója is látványos.

Állás az InfoSzentendre.hu-nál
Cégünk termékei a magán és üzleti kommunikáció ma már nélkülözhetetlen eszközei. Tehetséges értékesítőnek érzi magát? Váltani szeretne? Jelentkezzen most Hirdetésszervezőnek!

Napi humor - viccek minden napra az InfoSzentendre.hu-n

Napi bölcsesség - okos mondások minden napra az InfoSzentendre.hu-n

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése