Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. December 19. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Folytatódott a kampánysorozat Pest megyében

Folytatódott a kampánysorozat Pest megyében

Egy budakalászi áruházban hívták fel a vásárlók figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre a rendőrök.

A Pest megyei rendőrök az adventi időszak hétvégi napjain a megye több városában tartottak bűnmegelőzési akciót abból a célból, hogy a készülődés hevében minél kevesebb állampolgár váljon bűncselekmény áldozatává.

A Pest Megyei Rendőr főkapitányság és a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2016. december 17-én egy budakalászi bevásárlóközpontban folytatták azt a december elején indított vagyonvédelmi kampányt, melynek keretében a megnövekedett tömegben vásárlóknak adtak tanácsokat értékeik, vagyontárgyaik védelme érdekében.

A nagy tömeg lehetőséget kínál a zsebtolvajoknak, az áruházak parkolójában pedig - pakolás közben - könnyebben elvehetik a tolvajok a figyelmetlen vásárlók táskáját, gyakoribb lehet az autófeltörés.

Mindezek megelőzése érdekében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya egy információs pultnál fogadta az érdeklődőket, ahol felnőttek és gyerekek egyaránt kíváncsiak voltak a rendőség bűnmegelőzési ajánlásaira.

Az áruház külső üzletsorán bemutatót tartottak, amellyel a gyanútlan vásárlóknak azt szemléltették, hogy pakolás közben az autó ülésén őrizetlenül hagyott táskát a tolvajok néhány másodperc alatt lophatják el.

Fotó: police.hu

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.